U um ut Zeptopat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 41 Yer İstanbul 18 Eylül 2022 #1 Merhaba. Amazon üzerinden bir kitap aldım. Ödemeyi ben yaptım ama alıcı başka bir kişi olacak. Kargo çıktı mesajı ona mı gelir yoksa bana mı? Tahmini teslimat tarihi salı günü yazıyor. Nays kart ile ödedim.
Merhaba. Amazon üzerinden bir kitap aldım. Ödemeyi ben yaptım ama alıcı başka bir kişi olacak. Kargo çıktı mesajı ona mı gelir yoksa bana mı? Tahmini teslimat tarihi salı günü yazıyor. Nays kart ile ödedim.
Çözüm Emrecngz 18 Eylül 2022 Adres bilgisindeki numaraya kargo şirketi mesaj atıyor. Ama size de bildirim ve e postalar gelecek.
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.048 Çözümler 47 Yer Mersin 18 Eylül 2022 #2 Adres bilgisindeki numaraya kargo şirketi mesaj atıyor. Ama size de bildirim ve e postalar gelecek. Artı 0 Eksi Çözüm
Klosie Hectopat Katılım 2 Aralık 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 18 Eylül 2022 #3 Amazon hesabınızdaki adres hangi telefon numarasının üstüne kayıtlıysa ona gider. Artı 0 Eksi
KS KS U um ut Zeptopat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 41 Yer İstanbul 18 Eylül 2022 #4 Emrecngz dedi: Adres bilgisindeki numaraya kargo şirketi mesaj atıyor. Ama size de bildirim ve e postalar gelecek. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam <3 Artı 0 Eksi
Emrecngz dedi: Adres bilgisindeki numaraya kargo şirketi mesaj atıyor. Ama size de bildirim ve e postalar gelecek. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam <3
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.048 Çözümler 47 Yer Mersin 18 Eylül 2022 #5 um ut dedi: Teşekkürler hocam <3 Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Artı 0 Eksi