Amazon Almanya'dan alınan ASUS TUF RTX 3060 Ti garantisi var mı?

Türkiye'de garantisi olmayacak. Ancak Amazon üzerinden ücretsiz olarak Almanya'ya göndererek tüm yasal garanti haklarından faydalanırsınız. Sadece kargo süreçleri biraz yorar sizi.

Bende Amazon Almanya'dan 3070 Ti almıştım Türkiye Garantili değil garanti durumu olduğunda amazona göndermen yeterli.

1 ay sonrasında garanti konusu biraz karışık. Duyduğuma göre 1 ay sonrasında değişim veya garanti hakkı sağlamıyor .com.tr'den alınan germany ürünleri. Sadece para iadesi yapıyor.

Ancak .de üzerinden almış olsaydınız 2 yıl garantinizin olduğundan eminim.

com.tr müşteri hizmetleri ile görüşün.

@SCN
T.C sınırları içerisinde garanti söz konusu değil, ama Amazon aracığıyla Almanya'ya göndererek haklardan yararlanabilirsiniz.

bende asua rog 5700xt aldım garantiye yolıycam ama satıcıya iletişim geçtim bekliyom nasıl oluyor bende bişmiyom

Amazon globalde bir bütün arkadaşlar. Yani dünya çapında bir satış ağı kurmaya çalışıyor. Türkiye Amazondan yurtdışı satın alım opsiyonları da bu nedenle var artık. Öncesinde yoktu. Özetle Amazon Türkiye'den de konu hakkında destek talep etme hakkınız var.

Ben Asus Türkiye destek olur demiyorum. Amazon Türkiye destek olmalı diyorum. Yani Amazon Türkiye üzerinden kargo/tamir/değişim süreçleri gerçekleştirilebilir. Amazon sizin adınıza süreci takip eder ama ürün yine geldiği ülke yetkili servisine gider. O konuda yapabilecekleri bir şey yok.

Türkiye'de garantisi olmayacak. Ancak Amazon üzerinden ücretsiz olarak Almanya'ya göndererek tüm yasal garanti haklarından faydalanırsınız. Sadece kargo süreçleri biraz yorar sizi.
hocam o olay nasıl oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…