Ozan7227 Kilopat Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 300 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2021 #11 Flapers dedi: Prime üyeliği sadece hangi Amazon ise o ülkenin içinde geçerli boş vere para vermeyin. Vergi ise son ekranda yazacak. 552 dolar bir ücreti var kabloyla birlikte. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.
Flapers dedi: Prime üyeliği sadece hangi Amazon ise o ülkenin içinde geçerli boş vere para vermeyin. Vergi ise son ekranda yazacak. 552 dolar bir ücreti var kabloyla birlikte. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.
ceyhunnnnnn Yoctopat Katılım 5 Ocak 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2022 #12 Oculus'u Amazon USA'den aldınız mı? Ne kadar sürede geldi? Vergi süreci nasıl oldu?
Ozan7227 Kilopat Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 300 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2022 #13 ceyhunnnnnn dedi: Oculus'u Amazon Usa'den aldınız mı? Ne kadar sürede geldi? Vergi süreci nasıl oldu? Genişletmek için tıkla... Hayır daha sonrasında Türkiye'den almaya karar verdim.
ceyhunnnnnn dedi: Oculus'u Amazon Usa'den aldınız mı? Ne kadar sürede geldi? Vergi süreci nasıl oldu? Genişletmek için tıkla... Hayır daha sonrasında Türkiye'den almaya karar verdim.