Amazon AWS'nin karttan çektiği para iade olur mu?

BattOS

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba.
Zamanında AWS'ye kaydolmuştum, bir bakmıştım ne var ne yok. En son 2 ay önce falan giriş yaptım yanlış hatırlamıyorsam. Bugün fark ettim, İninal kartımdan 8,54₺ para çekilmiş ve "AWS Emea" yazıyor. AWS'de bills sekmesinde hiçbir şey görünmüyor. Daha sonra "payment methods" sekmesine girdim ve şöyle bir yazı gördüm.

1618934317000.png

Daha sonra "verify" tuşuna tıkladım kartın yanında ki çünkü kartımda bir sıkıntı yoktu. Ve kartınız onaylandı dedi. Karta baktığımda tekrar 8.54₺'lik bir para çekildiğini gördüm. Bu parayı iade edecek mi? 17.08₺ ediyor toplam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba.
Zamanında AWS'ye kaydolmuştum, bir bakmıştım ne var ne yok. En son 2 ay önce falan giriş yaptım yanlış hatırlamıyorsam. Bugün fark ettim, İninal kartımdan 8,54₺ para çekilmiş ve "AWS Emea" yazıyor. AWS'de bills sekmesinde hiçbir şey görünmüyor. Daha sonra "payment methods" sekmesine girdim ve şöyle bir yazı gördüm.

Eki Görüntüle 984017

Daha sonra "verify" tuşuna tıkladım kartın yanında ki çünkü kartımda bir sıkıntı yoktu. Ve kartınız onaylandı dedi. Karta baktığımda tekrar 8.54₺'lik bir para çekildiğini gördüm. Bu parayı iade edecek mi? 17.08₺ ediyor toplam.
Kartının sahte olup olmadığını kontrol etmiştir. 3 iş günü içerisinde geri iade edilmezse itiraz edin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı