Amazon.com 840$ sistem toplama

doganbey

Hectopat
Amazon.com bir sistem toplamak istiyorum. İlk defa bir sistem toplucağım bana neyi değiştirmem gerektiğini nelerin kötü olduğu söyler misiniz?

B250M BAZOOKA (anakart)
İntel Core İ5 6500 3.20 GHz (işlemci)
MSI Gaming X GTX 1060 3GB (ekran kart)
WD 1TB 7200 RPM (HDD
Corsair Force LE200 120GB (SSD)
Furry Hyper 8GB 2400 MHz (RAM)
Corsair SPEC-1 (kasa)
Corsair VX 500 W 80+ (PSU

Son düzenleyen: Moderatör:
Benchmark testlerine baktım GTX 1060 3gb RX 580 4gb'den daha fazla performans veriyor.
Bir sorum daha var bu RAM'lerin marka ile farkları varmı?
Hangi testlermiş o öyle? 1060 3GB, 470 ile eş değer iken 580'den nasıl daha iyi çıkıyor anlamadım.

Güvenilir markaların RAM'lerinden her hangi birini alabilirsin. Corsair, Kingston, Crucial, GSkill gibi. 2x8 kullanacaksan markaları ve hatta seri kodları bile aynı olsun.

Hangi testlermiş o öyle? 1060 3GB, 470 ile eş değer iken 580'den nasıl daha iyi çıkıyor anlamadım.

Güvenilir markaların RAM'lerinden her hangi birini alabilirsin. Corsair, Kingston, Crucial, GSkill gibi. 2x8 kullanacaksan markaları ve hatta seri kodları bile aynı olsun.

Afedersin RX 570'miş daha az performans veren :D Aslında kafa kafaya gidiyorlar pek bir fark göremedim GTX 1060'la RX 580'in arasında.
Ve bu arada Intel'den vazgeçtim Ryzen 5 1500x alıcağım :mutlu:

Biraz bütçeni çoğaltıp bunu alabilirsin olmazsa da işlemciyi ryzen 1400 seçebilirsin.
Amazon.com Shopping Cart

Bütçem en fazla 3000 TL civarı olabilir :(

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı