T TeknoAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 1.047 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul 4 Mayıs 2017 #11 Hocam dediğiniz modeli siteye yazınca farklı modeller çıktı ve orada speed de kontrol de vardı. Ricam etsem link verir misin? Bir de benim için en önemlisi CS GO performansı, bu oyunda işlevsel ise sipariş edeyim.
Hocam dediğiniz modeli siteye yazınca farklı modeller çıktı ve orada speed de kontrol de vardı. Ricam etsem link verir misin? Bir de benim için en önemlisi CS GO performansı, bu oyunda işlevsel ise sipariş edeyim.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 4 Mayıs 2017 #12 Ürün bu ancak Türkiye'ye gönderilemediği yazıyor. Ben de CS:GO için aldım ve Razer Goliathus Control'den daha iyi. Corsair CH-9000098-WW MM200 Gaming Mauspad schwarz: Amazon.de: Computer & Zubehör
Ürün bu ancak Türkiye'ye gönderilemediği yazıyor. Ben de CS:GO için aldım ve Razer Goliathus Control'den daha iyi. Corsair CH-9000098-WW MM200 Gaming Mauspad schwarz: Amazon.de: Computer & Zubehör
T TeknoAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 1.047 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul 4 Mayıs 2017 #13 Hocam alışverişi amazon.de üzerinden yapıyorum. [emoji52] Önerebileceğiniz ve 15 euro'yu geçmeyen başka ürün varsa bekliyorum.
Hocam alışverişi amazon.de üzerinden yapıyorum. [emoji52] Önerebileceğiniz ve 15 euro'yu geçmeyen başka ürün varsa bekliyorum.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 4 Mayıs 2017 #14 Attığım link Amazon.de zaten. Telefon kılıfı falan bakabilirsiniz. Aparatif şeyler diyebiliriz.
T TeknoAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 1.047 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul 4 Mayıs 2017 #15 @Akif yardımların için teşekkür ederim. Hem ayakkabıyı hem Mousepad'i sipariş ettim, bakalım kaç güne gelecek.
@Akif yardımların için teşekkür ederim. Hem ayakkabıyı hem Mousepad'i sipariş ettim, bakalım kaç güne gelecek.