Amazon.de teslim süresi nedir?

mrcircusshot

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar, 19 Mart cumartesi günü Amazon.de üzerinden ASUS Dual ekran kartı sipariş ettim. Ödemem gerçekleştirildi kartımdan çekildi. Kargoda bir 11 euroluk bir de 25 euroluk kargo seçenekleri vardı ve ilkini seçtim. Amazon standart yanlış hatırlamıyorsam. Ürünlerin teslim süresi ile ilgili internette çok bilgiye rastlayamadım. 19 Mart'ta satın aldığım bir ürün nasıl 8 Nisan'da gelebilir? Çin'den takipsiz kargo ile satın alsam bundan hızlı gelmez mi? Müşteri temsilcisiyle görüştüğümde 8 Nisanda geleceğini söylüyor. Daha önce sipariş veren arkadaşlar var mı kargo ekranlarını ekran görüntüsü paylaşabilir mi? Bu kargo bu kadar uzun sürüyor mu? Freelancer çalışıyorum para kazanmam lazım çocuklarıma bakmak için. Eğer gerçekten 8 Nisan'da teslim olacaksa bir daha asla Amazon kullanmayacağım. AliExpress'ten daha kötü olamaz. Daha önce siparişlerim DHL ile 3 günde Adana'ya gelmişti. Sanırım bu kez bir ay bekleyeceğiz.

Kartın linkini atabilir misiniz? Prime kullanmıyordunuz sanırım.
ASUS Dual AMD Radeon RX 6500 XT OC Edition oyun grafik kartı (4GB GDDR6, PCIe 4.0, 1x HDMI 2.1, 1x DisplayPort 1.4a, DUAL-RX6500XT-O4G) ASUS Dual AMD Radeon RX 6500 XT OC Edition Gaming Grafikkarte: Amazon.de: Computer & Zubehör

Hocam Amazon Türkiyede Prime kullanıyorum fakat Amazon.de sitesinde geçerli değilmiş.
Sizin kadar şanslı oluruz umarım. Bu hafta cumartesiye yetişmesi lazım yoksa sıkıntı yaşayacağım.

Ben amazon almanyadan corsair ram aldim ups ile 3 gunde falan gelmişti

Hocam 5 Mart tarihinde Palit 3070 Ti model ekran kartı sipariş ettim. Amazon Türkiye üzerinden satın aldım fakat ürün Amazon Almanya'dan geldi. 16 Mart tarihinde de teslim aldım. Beklediğim tarihte geldi açıkçası. Gayet memnun kaldım kargo sürecinden çünkü ürün İstanbul'a geldikten sonra 2 gün içerisinde elimdeydi.

Hocam kargo ekranının ekran görüntüsü atma şansınız var mı eğer zahmet olmayacaksa?
Hocam böyle bir şey başına gelen oldu mu? Ürün gümrükten çıktıktan sonra tekrar Arrival to TR durumuna düştü.

Dosya Ekleri

• 1FED51B7-5687-4000-BC2E-FBE17356F89F.jpeg
    27,3 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…