Amazon.de üzerinden termal macun önerisi

Zalman, ZM-STC8 super ıletken 1, 5gr yuksek performansli termal macun.

Ürün adını yazıp bakabilirsin 297 değerlendirmesi var. Genelde 2-3 puanlı yorumları göz önüne alarak okursan pişman olmazsın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aklıma takıldı ben kafama göre termal macunu yenileyim dedim ama gerçekten gerek var mı?
Laptopu 6 ay önce aldım oyun oynarken 90 dereceye çıkıyor ve anlık FPS düşüşleri başlıyor yarın içini açıp temizlemeyi düşünüyorum belki biraz azalır sıcaklık. Ve biliyorum başlıktan alakasız olacak ama yine CPU sıcaklığı ile alakalı. Grafikleri düşürürsem FPS artacağından işlemci sıcaklığı artar diye görmüştüm bir yerden peki oyun içerisinde FPS 60 sabitken grafik ayarları sıcaklığı etkiler mi? Eğer etkilemezse boşu boşuna düşük grafikte oynamayım.
 
Son düzenleme:
Aklıma takıldı ben kafama göre termal macunu yenileyim dedim ama gerçekten gerek var mı?
Laptopu 6 az önce aldım oyun oynarken 90 dereceye çıkıyor ve anlık FPS düşüşleri başlıyor yarın içini açıp temizlemeyi düşünüyorum belki biraz azalır sıcaklık. Ve biliyorum başlıktan alakasız olacak ama yine CPU sıcaklığı ile alakalı. Grafikleri düşürürsem FPS artacağından işlemci sıcaklığı artar diye görmüştüm bir yerden peki oyun içerisinde FPS 60 sabitken grafik ayarları sıcaklığı etkiler mi? Eğer etkilemezse boşu boşuna düşük grafikte oynamayım.

Hocam söyle söyleyeim bende 11400 vardı stok soğutucu ile drop yiyordum fan alıdm drop kalktı.
 

Geri
Yukarı