Amazon.de vs Amazon.com

Makaleler
4
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar yakında bilgisayar toplamak için hangi siteyi kullanmalıyım? Amazon.de artıları 2 yıl amazon garantisi altında oluyor ürün. Eğer belirli markaların global garantileri var ise belirtirseniz memnun olurum. Ona göre bazı parçaları Amerika'dan bazılarını Almanya'dan almayı düşünüyorum.

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Almanyadan buraya kargo hasarlı çıkabilir.Gümrük sıkıntısı olabilir.Benim tavsiyem tabi Amazon.com sitesinden yana olacaktır.

Ama vergiyi alıyor sonuçta, neden gümrük sıkıntısı çıksın? Birde hasar konusu ilginç geldi biraz açar mısınız?
Kargo şirketleri bazen kargolara özen göstermediği zaman ürünün kutusunda sıkıntı çıkabiliyor. Kutu hasarlı olduğu için ürünün hasarlı çıkma ihtimali artıyor.

Kargo şirketleri bazen kargolara özen göstermediği zaman ürünün kutusunda sıkıntı çıkabiliyor. Kutu hasarlı olduğu için ürünün hasarlı çıkma ihtimali artıyor.

Almanya’dan alınca böyle sıkıntılar oluyor mu ki? Sonuçta hasarlı çıksa yardımcı olacaklardır. Amerika’dan ekran kartı alırım EVGA uluslararası garanti veriyormuş.

Amazon.com.tr yayın hayatına başladı. Umarım amazon.de gibi hem ürün çeşidi fazla olur hemde fiyatlar uygun olur.

Amazon TR açıldı oraya da bir bakın. Amazon.com'u tercih edin daha ucuza geliyor. PC içinde bazı bileşenleri alın, her şeyi oradan almak mantıklı değil. Garanti içinde Amazon Live Chat'ten sorabilirsiniz. Örneğin ben MSI GTX 1070 Ti için sormuştum olduğunu söylemişlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…