Amazon.com.tr ile Amazon.de arasında Gigabyte 1650 4GB ekran kartı almayı istesem; *(yakında almayı düşünüyorum)* Amazon.de aldığımda daha karlı bir fiyata bana geliyor, Amazon.de ve Amazon.com.tr'de bulunan ilanların sahibi aynı satıcı ve yurt dışından bana yolluyor Amazon.de vergiler dahil fiyatı Amazon.com.tr'deki temel fiyatın aynısı.@helenistik @BeTas @DKB teşekkürler hocam
Peki türkiyedeki fiyatlar ile karşılaştırırsak oradan almak daha mı mantıklı?
Ürün bozuk vb. Olduğunda iade nasıl gerçekleşiyor?
Desenize hocam bizimkiler kâr peşindeAmazon.com.tr ile Amazon.de arasında Gigabyte 1650 4GB ekran kartı almayı istesem; *(yakında almayı düşünüyorum)* Amazon.de aldığımda daha karlı bir fiyata bana geliyor, Amazon.de ve Amazon.com.tr'de bulunan ilanların sahibi aynı satıcı ve yurt dışından bana yolluyor Amazon.de vergiler dahil fiyatı Amazon.com.tr'deki temel fiyatın aynısı.
Amazon.de üzerinde EUR üzerinden almaya çalışırsanız; daha indirimli bir fiyata gelebilirsiniz fakat sizin kullandığınız banka EUR'u 17 liradan alıyordur daha pahalıya da gelebilir, ben yakında almayı düşünüyorum 1650 ekran kartını Almanya'danDesenize hocam bizimkiler kâr peşinde![]()
Desenize hocam bizimkiler kâr peşinde
@helenistik teşekkürler hocam ama iade nasıl gerçekleşiyor o kısmı da hallettim mi aklımdaki sorulara yanıt almış olacağım
Hocam dediğiniz gibi her halükarda yurtdisindan alışveriş karlı gözüküyorAmazon.de üzerinde EUR üzerinden almaya çalışırsanız; daha indirimli bir fiyata gelebilirsiniz fakat sizin kullandığınız banka EUR'u 17 liradan alıyordur daha pahalıya da gelebilir, ben yakında almayı düşünüyorum 1650 ekran kartını Almanya'dan
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.