Amazon.de'den alınan ürünlerde gümrük vergisi ödenir mi?

stiçç98

Picopat
Daha fazla  
Amazon germany den alınan laptop vb. De gümrük vergisi vb ödeniyor mu ? (Bir bilgi bulamadım)
Yoksa orada yazan fiyat ile mi geliyor?
Ekstra ücret ödeniyor mu? Kargoda vb.
Daha önce ürün alan oldu mu?

Ürünü şimdi al deyin sonra sağ çıkan son fiyata bekin o fiyatı ödersiniz ve gümrük vergisi filan sizin bir daha ödemenize gerek yok siz satın alıyorsunuz gerisini Amazon hallediyor

Vergi ödeme hükümlülüğünüz bulunuyor, Amazon.de adresinde Gigabyte'in 1650 4GB ekran kartı için vergilendirilmesi bu şekildedir.

Dosya Ekleri

• 1647168713372.png
    1647168713372.png
    76,6 KB · Görüntüleme: 102
@helenistik @BeTas @DKB teşekkürler hocam
Peki türkiyedeki fiyatlar ile karşılaştırırsak oradan almak daha mı mantıklı?
Ürün bozuk vb. Olduğunda iade nasıl gerçekleşiyor?
Amazon.com.tr ile Amazon.de arasında Gigabyte 1650 4GB ekran kartı almayı istesem; *(yakında almayı düşünüyorum)* Amazon.de aldığımda daha karlı bir fiyata bana geliyor, Amazon.de ve Amazon.com.tr'de bulunan ilanların sahibi aynı satıcı ve yurt dışından bana yolluyor Amazon.de vergiler dahil fiyatı Amazon.com.tr'deki temel fiyatın aynısı.

Dosya Ekleri

• resim_2022-03-13_135647.png
    resim_2022-03-13_135647.png
    31,9 KB · Görüntüleme: 93
  • resim_2022-03-13_135748.png
    resim_2022-03-13_135748.png
    70,5 KB · Görüntüleme: 99
Amazon.com.tr ile Amazon.de arasında Gigabyte 1650 4GB ekran kartı almayı istesem; *(yakında almayı düşünüyorum)* Amazon.de aldığımda daha karlı bir fiyata bana geliyor, Amazon.de ve Amazon.com.tr'de bulunan ilanların sahibi aynı satıcı ve yurt dışından bana yolluyor Amazon.de vergiler dahil fiyatı Amazon.com.tr'deki temel fiyatın aynısı.
Desenize hocam bizimkiler kâr peşinde 😅
@helenistik teşekkürler hocam ama iade nasıl gerçekleşiyor o kısmı da hallettim mi aklımdaki sorulara yanıt almış olacağım

Amazon.de üzerinde EUR üzerinden almaya çalışırsanız; daha indirimli bir fiyata gelebilirsiniz fakat sizin kullandığınız banka EUR'u 17 liradan alıyordur daha pahalıya da gelebilir, ben yakında almayı düşünüyorum 1650 ekran kartını Almanya'dan
@helenistik teşekkürler hocam ama iade nasıl gerçekleşiyor o kısmı da hallettim mi aklımdaki sorulara yanıt almış olacağım

Amazon.de üzerinde EUR üzerinden almaya çalışırsanız; daha indirimli bir fiyata gelebilirsiniz fakat sizin kullandığınız banka EUR'u 17 liradan alıyordur daha pahalıya da gelebilir, ben yakında almayı düşünüyorum 1650 ekran kartını Almanya'dan
Hocam dediğiniz gibi her halükarda yurtdisindan alışveriş karlı gözüküyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı