Amazon Her Seferinde Hasarlı Ürün Gönderiyor

Daha fazla  
Merhaba, Amazon'dan koleksiyonluk bir cilt aldım ve bu ürün elime hasarlı geldi, değişim yaptım. Tekrar hasarlı geldi. Sonrasında müşteri hizmetleriyle bu durumu konuştum. Hasarsız bir şekilde değişim yapılmasını istedim ve onayladılar. Şimdi kargo elime tekrar ulaştı ve yine hasarlı. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Amazon'dan koleksiyonluk bir cilt aldım ve bu ürün elime hasarlı geldi, değişim yaptım. Tekrar hasarlı geldi. Sonrasında müşteri hizmetleriyle bu durumu konuştum. Hasarsız bir şekilde değişim yapılmasını istedim ve onayladılar. Şimdi kargo elime tekrar ulaştı ve yine hasarlı. Ne yapmalıyım?

Mümkün ise iade edip başka yerlerden satın almayı deneyebilirsiniz.

Maalesef kitaplar da hasar oluyor. Ya ezik oluyor ya da sayfalardan birisi yırtık oluyor. Ben okumaya başlayınca fark ettim ki aldıktan 1 ay sonra filan okumaya başladım. :d

Cevaplarınızdan yola çıkarak iade etmeye karar verdim. Bu konuyu bir çok insan tarayıcıda aratıyor buna eminim. Bu yüzden sonradan görenlere tavsiyem durumunuz iyiyse, gerekiyorsa %10 %20 daha pahalı olsun ama daha iyi kargolayan bir yerden alın.

Cevaplarınızdan yola çıkarak iade etmeye karar verdim. Bu konuyu birçok insan tarayıcıda aratıyor buna eminim. Bu yüzden sonradan görenlere tavsiyem durumunuz iyiyse, gerekiyorsa %10 %20 daha pahalı olsun ama daha iyi kargolayan bir yerden alın.

Bunu düşünmeniz iyi olmuş :) görenler adına teşekkür ederiz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı