Amazon Hesabının kilitlenmesi

• Konuyu başlatan Wero
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 18.028
Prime yapmak adına kayıt olmuştum ve prime üyeliğini kapatamadan hesabım kilitlendi.Şimdi kapatmak için hesaba da giriş yapamıyorum.Desteğe de ulaşamıyorum...24 saat içinde mail gelicek dedi bekliyorum ne yapmam lazım kredi kartı ekstresini vs. nasıl alırım Ziraat kart ve benim değil evdekilerin kartını kullandım,sıkıntı çıkmaz diye de kimseye haber etmemiştim şimdi her ay 3 euro keserse sıkıntı :/

Selamlar, Amazon'dan parça siparişi etmiştim. Anakart en son Dubai'deydi. Bugün bir kontrol edeyim dedim. Hesabımın güvenlik nedeniyle kilitlendiği ve siparişlerin ertelendiği yazıyordu. Mail'e baktım. İşte ad-soyad vs istiyorlardı. Adımı - soyadımı, adresimi ve kredi kartının son 4 hanesini yazdım. 24 saat içinde dönüş yapacakları falan yazıyordu. Yapmam gereken bir şeyler daha var mı? Kredi kartı ekstresini atamadım. Bu yazdıklarım yeterli olur mu?
Hesap askıya alındığı için müşteri hizmetleri ile de görüşemiyorum. Yardım edin lütfen. @Jira bu konularda bilgilisin hocam :).
@Arkhe sende bir el atar mısın hocam :D.
Son olarak amazon.de'ye mail attım ve durumu anlattım. Umarım sonuca kavuşur. Kocaman forumda akıl verecek birisi bile yok mu yahu? :D

Hocam merhaba. Aynı şey benim başıma geldi. Amazon.co.uk faks istedi ama verdikleri numaraya faks gitmiyor. Yardımcı olur musunuz siz nasıl açtınız hesabı? güvenli portala ulaşamıyorum çünkü hesabım kapalı uyarısı alıyorum.

Yardımın için çok teşekkür ederim . Senin Saye'nde aklıma birde internet bankacılığına girmek geldi .
Ardından bütün faturalarımı buldum , kredi kartımın sadece son 4 hanesi açık fotosunu çektim ve amazon prime harcamasını gösterip iade istedim . Hemen kabul edildi 3 ila 5 gün içinde iade edilcegini belirttiler .
Merhaba konuyu hortlatıyorum ama size bir şey sormak istiyordum, amazondan iptal edilen ürünün olduğu ekstreyi mi istemekteler? Çünkü hesap kesim tarihi gelmediği için o ayın ekstresi kesilmedi. Bir önceki ekstreyi atmamız yeterli oluyor mu?

Merhaba konuyu hortlatıyorum ama size bir şey sormak istiyordum, amazondan iptal edilen ürünün olduğu ekstreyi mi istemekteler? Çünkü hesap kesim tarihi gelmediği için o ayın ekstresi kesilmedi. Bir önceki ekstreyi atmamız yeterli oluyor mu?
çok aktif değilim forumda 6 yıl önce işlemci almıştım yanlış hatırlamıyosam tüm hesap özetimi göndermiştim banka kartıyla ödemiştim önceki bütün ödemelerin göründüğü pdf vermişti enpara sizin bankanızda da mutlaka vardır bi onu gönderip deneyin Ekstresinin kesilmesinin bi önemi yok sonuçta harcamalar görünüyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı