Amazon iade süresi ne kadar sürer?

Liberte Sergen

Kilopat
Makaleler
16
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İstanbul'dayım, yarın saat sabah 9-11 arası MNG Kargo'ya bırakacağım ve satıcı amazon.com.tr. İstanbul şubeydi sanırım, oraya gidecek. Kaç güne varır ve kaç güne param gelir? Başka bir indirim yakaladım ve kovalıyorum.

Gelir. En geç 3 iş günü içerisinde geliyordu sanırım. O kısım bankaya bağlı.

7-10 gün diyor yani %100 gelecekse onaylandığı an satın alacağım peki oraya varıp onaylanması en geç 14 Temmuz da olur mu? 15 Temmuz da bitiyor indirim çünkü.

7-10 gün diyor yani %100 gelecekse onaylandığı an satın alacağım peki oraya varıp onaylanması en geç 14 Temmuz da olur mu? 15 Temmuz da bitiyor indirim çünkü.
7 gün içerisinde ürün incelenip onaylanıyor. Onaylandıktan sonra para geri ödeniyor. İade de en geç 3 iş günü içerisinde hesaba yatıyor. 7 gün deseler de en geç kargo ulaştıktan sonraki gün iade onaylanıyor. Bir de aynı ürünü mü iade edeceksiniz yoksa farklı ürün iade edip parasını mı kullanacaksınız?

7 gün içerisinde ürün incelenip onaylanıyor. Onaylandıktan sonra para geri ödeniyor. İade de en geç 3 iş günü içerisinde hesaba yatıyor. 7 gün deseler de en geç kargo ulaştıktan sonraki gün iade onaylanıyor. Bir de aynı ürünü mü iade edeceksiniz yoksa farklı ürün iade edip parasını mı kullanacaksınız?

Rival 3 iade edip Hepsiburada'dan HP Omen Reactor alacağım. 300 TL üstü 40 TL indirim mevcut 15 Temmuza kadar.

Rival 3 iade edip Hepsiburada'dan HP Omen Reactor alacağım. 300 TL üstü 40 TL indirim mevcut 15 Temmuza kadar.
Sordum çünkü aynı ürünü başka bir siteden alacağınız zaman belirttiğinizde aradaki farkı size hediye çeki olarak verebiliyorlar. Eğer öyleyse uğraşmayın diyecektim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı