Cuma günü MNG Kargo'ya bir ürün teslim ettim Amazon'dan aldığım bir ürünü iade icin. Pazartesi günü sabah saat 9'da para iadem hesabıma yapılmıstı. Amazon her konuda cok iyi bir firma, tebrik etmek lazım. Dilerim hep böyle kalırlar. En kısa sürede yapılır yani sizinki de diye düsünüyorum.
Örneğin ben 1 mayısta bir ürün aldım. Amazon ta haziranın sonuna kadar iade süresi veriyor bana. Bazı süper zekalar ürünü haziranın sonuna kadar kullanıp son gün iade talebi oluşturuyorlar. Amazon da koşulsuz şartsız iade hakkı verdiğinden parasını geri alıp bedavaya kullanmış oluyor ürünü.
Örneğin ben 1 Mayıs'ta bir ürün aldım. Amazon'ta Haziran'ın sonuna kadar iade süresi veriyor bana. Bazı süper zekalar ürünü Haziran'ın sonuna kadar kullanıp son gün iade talebi oluşturuyorlar. Amazon da koşulsuz şartsız iade hakkı verdiğinden parasını geri alıp bedavaya kullanmış oluyor ürünü.
Hiçbir şeye bakamıyorum neredeyse 7 gün geçti yani acelem var ne güzel HP Omen Reactor alacaktım hayal oldu, kaldık mı gene G203 Lightsync'e kargo takip vb. yapılır mı Amazon'un verdiği kod ile?
Hiçbir şeye bakamıyorum neredeyse 7 gün geçti yani acelem var ne güzel HP Omen Reactor alacaktım hayal oldu, kaldık mı gene G203 Lightsync'e kargo takip vb. yapılır mı Amazon'un verdiği kod ile?