Rival 3 iade edip Hepsiburada'dan HP Omen Reactor alacağım. 300 TL üstü 40 TL indirim mevcut 15 Temmuza kadar.
Hocam telefondan yeni bir hesap açıp alırsanız 255 TL'ye alabiliyorsunuz. Ben de öyle aldım Viper Mini iade ettim.
Rival 3 iade edip Hepsiburada'dan HP Omen Reactor alacağım. 300 TL üstü 40 TL indirim mevcut 15 Temmuza kadar.
Kötüye kullanmadığınız sürece sorun yok. Türkler genelde iyi niyeti suistimal ediyor.İyiymiş hocam. Bunu ben de denerim denk gelirse![]()
Bu nasıl suistimal edilebilir ki?Kötüye kullanmadığınız sürece sorun yok. Türkler genelde iyi niyeti suistimal ediyor.
Örneğin ben 1 mayısta bir ürün aldım. Amazon ta haziranın sonuna kadar iade süresi veriyor bana. Bazı süper zekalar ürünü haziranın sonuna kadar kullanıp son gün iade talebi oluşturuyorlar. Amazon da koşulsuz şartsız iade hakkı verdiğinden parasını geri alıp bedavaya kullanmış oluyor ürünü.Bu nasıl suistimal edilebilir ki?
Örneğin ben 1 Mayıs'ta bir ürün aldım. Amazon'ta Haziran'ın sonuna kadar iade süresi veriyor bana. Bazı süper zekalar ürünü Haziran'ın sonuna kadar kullanıp son gün iade talebi oluşturuyorlar. Amazon da koşulsuz şartsız iade hakkı verdiğinden parasını geri alıp bedavaya kullanmış oluyor ürünü.
Ellerine ulaştı mı?Hocam hala tık yok Amazon'dan kargo takibi olsa iyi olurdu.
Ellerine ulaştı mı?
Verdikleri kod ne için peki?Hiçbir şeye bakamıyorum neredeyse 7 gün geçti yani acelem var ne güzel HP Omen Reactor alacaktım hayal oldu, kaldık mı gene G203 Lightsync'ekargo takip vb. yapılır mı Amazon'un verdiği kod ile?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.