Amazon.Jp alışveriş süreci nasıl işliyor?

sezer3636

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
-Ryzen 5 5600
- PowerColor Hellhound RX 6600XT
- Team T-Force Delta TUF 2X8 3200 CL16
- B450 Aorus Elite
- Rampage Moon Chill 240
- Team Group Mp33 256GB
- PHANTEKS PH-P550G 550W AMP
- Gamepower Medusa 7.1- Gamepower Ogre Rgb Red Switch- Logitech G300s- msi optix g27cq4
Sabah 7800TL tutarında PowerColor RX 6600XT satın aldım. Askerde olduğum için faturayı ve gönderim adresini arkadaşın üzerine yapıp. Ödemeyi kendi kartımla yaptım. Ama hesabımdan 0.01TL çekilmiş bakiye hala yerinde. Siparişlerde de sipariş oluşturuldu yazısı var. Sizce bir sıkıntı çeker miyim? 28 şubat olarak gösteriliyor teslim tarihi.

İlk defa mı üye oldunuz ? Hesabınız ban yeyip açılmadan tek seferde ürün almanız epey zor çünkü. 0.01 çekiliyor önce. Daha sonra provizyona yen olarak düşecek nihai ücret de güncel kurdan TR gümrük geçişinde hesaplanıp provizyon kapatılacak.

İlk defa mı üye oldunuz? Hesabınız ban yeyip açılmadan tek seferde ürün almanız epey zor çünkü. 0.01 çekiliyor önce. Daha sonra provizyona yen olarak düşecek nihai ücret de güncel kurdan TR gümrük geçişinde hesaplanıp provizyon kapatılacak.

Peki kur düşerse ödediğim miktarda düşer mi?
Ve ban yersem siparişim ve param bundan etkilenir mi? Hesabı önceden açtım ama ilk alışverişim olacak doğrudur.

Peki kur düşerse ödediğim miktarda düşer mi?
Ve ban yersem siparişim ve param bundan etkilenir mi? Hesabı önceden açtım ama ilk alışverişim olacak doğrudur.
Evet o anki kur neyse ona göre ödersiniz yükselebilir veya düşebilir. İlk alışveriş ise çok yüksek ihtimalle ban yiyeceksiniz, siparişiniz iptal olacak açtırsanız dahi. Tabii ban yememe şansınız da var çok çok düşük bir ihtimal olsa da. Ban yeyip açtırdıktan sonra dilediğiniz gibi alışveriş yapabilirsiniz. Açtırma işi de %100 değil ama doğru bilgileri verdikten sonra açılması muhtemel.

İlk defa mı üye oldunuz ? Hesabınız ban yeyip açılmadan tek seferde ürün almanız epey zor çünkü. 0.01 çekiliyor önce. Daha sonra provizyona yen olarak düşecek nihai ücret de güncel kurdan TR gümrük geçişinde hesaplanıp provizyon kapatılacak.
Ban yeme işi kesin mi oluyor neye göre yapıyorlar ki bunu acaba?

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı