Çözüldü Amazon Kara Cuma indirimleri ne zaman?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ouxx

Centipat
Daha fazla  
Bildiğim kadarıyla 29 Kasım'da Amazon TR'ye Kara Cuma indirimleri gelecekti fakat gülümseten kasım fırsatlarından başka indirim etkinliği göremedim. Amazon UK de olmasına rağmen Amazon TR'de yok. Bu yıl gelmeyecek mi gelecekse de ne zaman gelecek?

Çözüm
Bitmek üzere.

Türkiye'de Kara Cuma olarak geçmiyor. Cuma günü Müslüman'ların kutsal günü olduğu için "Kara Cuma" olarak isimlendirmiyor Amazon, gülümseten kasım diye çıkıyor kampanyayı.
Bitmek üzere.

Türkiye'de Kara Cuma olarak geçmiyor. Cuma günü Müslüman'ların kutsal günü olduğu için "Kara Cuma" olarak isimlendirmiyor Amazon, gülümseten kasım diye çıkıyor kampanyayı.

Çözüm
Bitmek üzere.

Peki teşekkür ederim, kasım indirimi daha genel olduğu için muhteşem cuma gibi bir isimlendirme beklemiştim. Hayırlı forumlar.

Hocam aklınızda bulunsun, amazon.de adresine dili Türkçe yaparak girerseniz Black Friday indirimleri gözükmüyor fakat dili İngilizce yaptığınızda (ya da Almanca) o zaman çıkıyor indirimler. Ben monitör aydınlatması alacaktım 53€'dan alıyordum, bu şekilde deneyince 35€'ya düştü. :) Almanya'dan getirebilecek birisi varsa faydalanın derim. :)

Hocam aklınızda bulunsun, amazon.de adresine dili Türkçe yaparak girerseniz Black Friday indirimleri gözükmüyor fakat dili İngilizce yaptığınızda (ya da Almanca) o zaman çıkıyor indirimler. Ben monitör aydınlatması alacaktım 53€'dan alıyordum, bu şekilde deneyince 35€'ya düştü. :) Almanya'dan getirebilecek birisi varsa faydalanın derim. :)
Teşekkür ederim, fark etmemiştim.

Gittim, baktım. Cok güzel indirimler var. Türkiye'de nedense kaç yıldan beri boş geçiyor indirimler çok üzücü. Keşke bakmasaydim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı