Amazon kargo ne zaman gelir?

EmRRRRR

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
B550M
5600
4060
16
1
Ürünümü 9 gün önce Almanya'dan sipariş ettim. 2 gündür herhangi bir hareket yok? Ve tahmini kargo süresi de 2 Temmuz yazıyor, bir şey yapmama gerek var mı yoksa biraz daha bekleyeyim mi?

Dosya Ekleri

• 1718897935437.png
    22,9 KB · Görüntüleme: 88
Normal teslimatsa 6-7 güne gelir. Bayramdan dolayı normal.

Ürünümü 9 gün önce Almanya'dan sipariş ettim. 2 gündür herhangi bir hareket yok? Ve tahmini kargo süresi de 2 Temmuz yazıyor, bir şey yapmama gerek var mı yoksa biraz daha bekleyeyim mi?

Uçakta ya da gemide olduğu anlamına gelir. Ülkeye geldiğinde de az bir şey gümrük sırası bekliyor. Tahmini 1 haftaya gelir bence. AliExpress'ten çok alışveriş yapıyordum o yüzden yurt dışı kargolarında deneyimliyim bayağı. 15, 20 gün nereden geldiğine bağlı olarak o kadar uzun değil. Ben çinden gelen bir kargo için 3 ay beklediğimi hatırlıyorum.

Bekle...

Bende yakın zamanda Amazon Almanya'dan ürün almıştım. 2 hafta böyle bekledi ve 14.. günün sonunda ürünün gümrüğe takıldığı ve almam için gümrük vergisi ödemem gerektiği yazdı. Ürünün gümrüğe takılmış olabilir. Yada kargonuz kaybolmuş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…