byLinuxUser Femtopat Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2024 #11 bertGW dedi: Bende yakın zamanda Amazon Almanya'dan ürün almıştım. 2 hafta böyle bekledi ve 14.. günün sonunda ürünün gümrüğe takıldığı ve almam için gümrük vergisi ödemem gerektiği yazdı. Ürünün gümrüğe takılmış olabilir. Yada kargonuz kaybolmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Öyle birşey olsa Amazon zaten mail atar. Bayramdan dolayı geç kalınmalar normal.
bertGW dedi: Bende yakın zamanda Amazon Almanya'dan ürün almıştım. 2 hafta böyle bekledi ve 14.. günün sonunda ürünün gümrüğe takıldığı ve almam için gümrük vergisi ödemem gerektiği yazdı. Ürünün gümrüğe takılmış olabilir. Yada kargonuz kaybolmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Öyle birşey olsa Amazon zaten mail atar. Bayramdan dolayı geç kalınmalar normal.
bertGW Femtopat Katılım 14 Mayıs 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2024 #12 byLinuxUser dedi: Öyle birşey olsa Amazon zaten mail atar. Bayramdan dolayı geç kalınmalar normal. Genişletmek için tıkla... Valla bana bayramdan önce oldu Amazon nasıl işliyor pek bilmiyorum.
byLinuxUser dedi: Öyle birşey olsa Amazon zaten mail atar. Bayramdan dolayı geç kalınmalar normal. Genişletmek için tıkla... Valla bana bayramdan önce oldu Amazon nasıl işliyor pek bilmiyorum.