Amazon kargo saatin neden geç geleceğini gösteriyor?

DrBr1ll14nt

Decapat
Yer
Bursa/Nilüfer
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Nvidia GTX 1650OC Asus Phoneix
İntel Core İ3-10100F
16 GB Corsair RAM
ADATA SU630 960GB Sata SSD
Asus Anakart (Modelini Hatırlamıyorum)
Meslek
Öğrenci
Selamlar, öncelikle ben dün Samsung Galaxy Watch 7 sipariş verdim. İndirimde olduğu için tahmini varış tarihine bakmadan direkt aldım. Bugün kontrol ettiğimde 8 Aralık pazartesi yazdığını gördüm. Bildiğim kadarıyla Amazon normalde 2-3 güne getirirdi. Neden böyle oldu?

1764404418019.png

Selamlar, öncelikle ben dün Samsung Galaxy Watch 7 sipariş verdim. İndirimde olduğu için tahmini varış tarihine bakmadan direkt aldım. Bugün kontrol ettiğimde 8 Aralık pazartesi yazdığını gördüm. Bildiğim kadarıyla Amazon normalde 2-3 güne getirirdi. Neden böyle oldu?

Eki Görüntüle 2612607

Hocam yurt dışından geliyor olabilir mi?

Eki Görüntüle 2612607
Yurtdışı olabilir, ürün sayfasına bakın.

Olamaz.

Yurt dışı ürün olamaz. Satıcı Amazon.com.tr

Hocam @ItsAllGoodman hocamın dediği gibi yoğunluktan olabilir.

Hocam az önce müşteri destek ile iletişime geçtim neden olduğunu sordum 1-7 gün arası gelebilir dedi sonra ne zaman kargoya verilebilir dedim oda işte sizin için bir talep oluşturdum kargonuz en kısa süre içinde kargoya verilecektir dedi geçiştirmek için mi dedi yoksa harbiden talepmi iletti göreceğiz ama durum şu anlık bu hocam iyi akşamlar dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı