Mousepad'de sorun olacağını sanmıyorum sonuç olarak kırılacak bir şey değil.
Çok yüksek ve öyleyim sanırım ve kutuda en ufak bir şey görsem moralim bozuluyor.Obsesif olma olasılığın nedir? Ben de bu tarz durumlara takıntılıyımdır ama kutu gayet normal, bir sıkıntı göremiyorum. Aynı ürünü ben de aldım Amazon'dan, açıkçası ben bir sıkıntı göremedim. Ufak tefek ezilme, bükülme olabilir. Herhangi ciddi bir yırtık ya da ürüne zarar gelmiş gibi bir görüntü göremedim fotoğraflardan. Bence biraz abartmışsın.
İçini rahatlatabilirsin, tam olarak aynı ürünü aldım Amazon'dan ve aynı şekilde geldi, o açık kısmından da o attığın yer gözüküyordu. Bir problem yok yani. Ürünü de açtım bir sıkıntı olmadı. Kutusunda da attığın gibi ufak ezilmeler vardı, bunlar ciddi şeyler değil. Kim bilir depolarda nasıl saklanıyorlar, üst üste.Çok yüksek ve öyleyim sanırım ve kutuda en ufak bir şey görsem moralim bozuluyor.
Bi önceki mouse pad kutusunda da vardı ama bunun kadar değildi ve ürünün iç kutusu dış kutudan görünmüyordu.
Amacım oydu zaten normal karşılanıyor mu bu tarz hasarlar onu merak ettiğimden sordum.
Evet ciddi sanamı soracağım konu açarken?Ciddi mi bu konu ya?
Arkadaş, tertemiz kutu işte. Daha ne bekliyorsun. Kilometrelerce yol yapıyor kargo sonuçta.
İçindeki de kırılacak bir şey olsa. Mousepad hepi topu.
En doğru yorum bu, korkma kullan gitsin.İade etsen sırf Amazon, Amazonluğunu yerine getirmek için alır. Kutuda hasar bile yok. Gidip elden aldığın ürünün bile kutusu böyle olabilir.
Recep abi biraz daha derin ve düşünceli düşünmüş ama haklı tabii ki.Şirketi uğraştırmaya ve ekstra karbon salınımına sebep olacak kadar önemli bir hasar olduğunu düşünmüyorum.
İçini rahatlatabilirsin, tam olarak aynı ürünü aldım Amazon'dan ve aynı şekilde geldi, o açık kısmından da o attığın yer gözüküyordu. Bir problem yok yani. Ürünü de açtım bir sıkıntı olmadı. Kutusunda da attığın gibi ufak ezilmeler vardı, bunlar ciddi şeyler değil. Kim bilir depolarda nasıl saklanıyorlar, üst üste.Normal ve doğal bence. Hayırlı olsun, iyi günlerde kullan.
Ben de dedim bu adam mouse ile klavye almış, bozuk çıkacak diye tedirgin sandım. Bir baktım mouse pad.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.