Amazon kargoda hasar

Buna hasar denebilir mi bilemedim. Ürüne hasar vermemiştir. Eğer ürünü geri gönderirseniz size tekrar gelişinde daha hasarlı gelme ihtimali var.

En doğru yorum bu, korkma kullan gitsin.

Gerçekten Türkiye gibi bir ülkeye fazla bu Amazon en ufak sıkıntı yaratmıyorlar.
Dün verdim siparişi sabah aynı gün akşam 9:30'da getirdiler alışkın değiliz böyle bir şeye.
Belki de bu aceleden diğer kargo kutularına göre bir tık yara alıyorlar
Buna hasar denebilir mi bilemedim. Ürüne hasar vermemiştir. Eğer ürünü geri gönderirseniz size tekrar gelişinde daha hasarlı gelme ihtimali var.

Evet göndermem zaten ya içime tik oluştu sadece bu tarz şeyler normal karşılanıyor mu diye merak ettim.
O hatayı bizim Türk satıcıların biri sağ olsun sağlam gönderdiğim fare mi alt skatezleri çizik ve kutunun içinden geçip geri göndermiş ve iade talebimi kutu hasarlı diye iptal etmişti.
Şikayetvar bir baktım tek müzdarip ben değilmişim bildiğin kutuları parçalıyorlar kutu hasarlı bahanesi yaratmak için.
Amazon arkadaş demişken o şekil bile göndersen amazonluğunu bildiği için geri alır ama bizimkilere sağlam gönderince leşi geliyor...

5 Liraya aldığım kitap az sonra gelecek, ne kargo parası ne de başka bir şey verdim.

Şirketi uğraştırmaya ve ekstra karbon salınımına sebep olacak kadar önemli bir hasar olduğunu düşünmüyorum.

Yok göndermem zaten normal demek ki bu tarz oluşumlar, eskisinde de aynısı olmuştu onun tam tersi dış kutusu sağlam iç kutusunda yıpranma vardı bunda da iç kutu daha düzgün dış kutu daha kötü.
Onlarca kargo olan bir araba versem bile sadece benim ürünüm için kalkmayacak sonuçta, ne kadar etkim olabilir ki? sonuçta devletler, fabrikalar bunu düşünmeli.
Daha önce hiç mi kargo almadınız uzayda falan mı yaşıyorsunuz. Nasıl başlık atmaktır bu. Gayet normal olarak gelmiş ürün.

İlk defa alıyorum ne yapalım...
Mars'a anca ulaşıyor ürünler ışık hızına geçerseniz siz dünyalılar belki daha seri ulaşacak ürünler elime.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…