Bir büyük bir küçük 2 tane şirket birbiriyle ayıptır söylemesi s!d!k yarıştırıyor. Kerry diyor kargonuz bizim depomuza ulaşmadı, Amazon diyor kargonuz kerryin sistemlerine bakınca gönderildi gözüküyor diyor. Yoğunluktan dolayı böyledir galiba Şikayetvar'a baktığımda hepsi yakın tarihli
bende G pro x kulaklık sipariş etmiştim. günde 5 6 kere müşteri hizmetlerine baglaniyorum amazon türkiye kadrosunu ezberledim. tek korktuğum konu kurban bayrami ertelenmesi.
Bende G PRO X kulaklık sipariş etmiştim. Günde 5 6 kere müşteri hizmetlerine baglaniyorum Amazon Türkiye kadrosunu ezberledim. Tek korktuğum konu Kurban Bayramı ertelenmesi.
Bende aynı şekil isimlerini biliyorum artık tek yaptıkları lojistik firmasına yönlendirmek ve "aciliyet iletiyorum" demek. Kargomun en geç 5-6 gün sonra gelmesi lazım acelem var.
Bende aynı şekil isimlerini biliyorum artık tek yaptıkları lojistik firmasına yönlendirmek ve "aciliyet iletiyorum" demek. Kargomun en geç 5-6 gün sonra gelmesi lazım acelem var.
Benim gelişmelerim tek bildiğim kargomun Fransa'dan ayrilip yolda olduğudur, ve hayatımın en iyi musteri hizmetlerine denk geldim. Gümrüğün hafiflemesini bekliyorlar galiba.
Kafayı yememek için bakmayı kestim, kerry lojistiğe mail atıyorum adresimle alakalı verdikleri tek cevap: Ürünün taranması bitmiş ancak Amazon tarafından depomuza fiziki olarak teslim edilmediği için gümrükleme işlemleri henüz başlamamıştır. Amazon'la görüşüp, depolarıyla iletişime geçmeleri gerektiğini iletebilirsiniz. Ben şunu anlamıyorum kargo şirketi ben miyim Amazon'la görüşüp depolarıyla iletişim geçmelerini ben söyliyeceğim. Tek çare beklemek oldu artık. Sizde herhangi bir gelişme var mı?