Amazon kargoyu kaç günde getirir?

hebevnejs

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bu akşam Amazon üzerinden PS5 aldım. Tahmini teslim tarihi 22 Ekim-23 Ekim diyor. Kaç günde gelir? Gecikme olur mu? İlgili arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Bu akşam Amazon üzerinden PS5 aldım. Tahmini teslim tarihi 22 Ekim-23 Ekim diyor. Kaç günde gelir? Gecikme olur mu? İlgili arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Usta pazar akşamı sipariş verdim varış zamanı 23,24 Ekim yazıyor. Bu yazan tarih de şehrindeki kargo şubesi oluyor. Ayrıca ben geçen hafta başka bir amazon satıcısından sipariş vermiştim çok gecikme yaptığı için iptal edip başka yerden sipariş verdim.

Usta pazar akşamı sipariş verdim varış zamanı 23,24 Ekim yazıyor. Bu yazan tarih de şehrindeki kargo şubesi oluyor. Ayrıca ben geçen hafta başka bir amazon satıcısından sipariş vermiştim çok gecikme yaptığı için iptal edip başka yerden sipariş verdim.
Orada ki Varış zamanından kasıt tahminidir hocam. Verilen tarihte ulaşmayada bilir yani. Siz Satıcısı Amazon olan bir ürün aldıysanız eğer o verilen tahmini süreleri yakalayabiliyorlar. Satıcısı amazon olmayan ürün istediyseniz satıcı kaynaklı gecikme yada gönderilmeme gibi bir durum yaşanabiliyor.

Sağ olun hocalarım, birazdan bakacağım satıcının ismine. İnşallah yarına evde olur.

Neden PS aldınız hocam. Onda yapabildiğinizin daha fazlasını PC'nize bir joystick takarak'ta istediğiniz oyunu oynayabilirsiniz.

Hocam önceki konularda da söylemiştim benim kafam bilgisayara çok basmıyor :D Çok karmaşık geliyor macun yenileme falan filan. Burada öyle bi' dert yok, oyunlar her ne kadar kazık olsa bile direkt alıp oynuyorsun.Ayrıca şu da var:bi’ konuda bi arkadaş yazmıştı. Bilgisayarla PS5 kıyaslaması yapmak çok saçma 5 yıl sonra PS5 aynı performansı verir ama bilgisayar vermez demişti konuda yazan birine.Bende öyle düşünüyorum.Fikirleriniz var ise konuşabiliriz.

Hocam önceki konularda da söylemiştim benim kafam bilgisayara çok basmıyor :D Çok karmaşık geliyor macun yenileme falan filan. Burada öyle bi' dert yok, oyunlar her ne kadar kazık olsa bile direkt alıp oynuyorsun.Ayrıca şu da var:bi’ konuda bi arkadaş yazmıştı. Bilgisayarla PS5 kıyaslaması yapmak çok saçma 5 yıl sonra PS5 aynı performansı verir ama bilgisayar vermez demişti konuda yazan birine.Bende öyle düşünüyorum.Fikirleriniz var ise konuşabiliriz.
Diğer konularınızdan bilgim yok hocam ama Ps5 ile PCde ömür kıyaslaması yapmanız mantıksız geliyor. Çünkü PS de yapacaklarınız PC'ye göre sınırlı. Ayrıca PC'yi sadece oyun için düşünmeyin. Yapabileceklerinizin neredeyse sınırı yok. Çok yönlü kullanmanız mümkün. Ben olaya sadece oyun mantığıyla bakıyorum. PCye o kadar önem vermem diyorsanız o sizin bileceğiniz şey. Bakımsa herşeyde gerekli. Yazdığınız gibi farzı misal termal macundan yola çıkalım. Çok zor bir işlem değil 15 20 liraya çoğu internet cafe bu işi 5 - 10 dakikada halledip teslim ediyor. Burada demek istediğim kritik bir sorun PC de değişimde sorun olmaz ama aynını ps5te yaşarsanız biraz problem yaşamanız mümkün. umarım anlatabilmişimdir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı