Amazon kullanılmış ürünü iade alır mı?

Merhaba, Amazon üzerinden iPhone 17 Pro alıp denemek istiyorum fakat kesin iade alırlar mı emin olamadım çünkü sadece denemek için almak istiyorum. Normalde Apple üzerinden satın alırdım fakat Amazon 30 gün hak tanıyor. Ürünü 30 gün kullansam her şeyiyle tam bir şekilde iade etsem kabul ederler mi? Müşteri temsilcisiyle görüştüğümde kullanılmamış olması gerekir dedi.

Merhaba, Amazon üzerinden iPhone 17 Pro alıp denemek istiyorum fakat kesin iade alırlar mı emin olamadım çünkü sadece denemek için almak istiyorum. Normalde Apple üzerinden satın alırdım fakat Amazon 30 gün hak tanıyor. Ürünü 30 gün kullansam her şeyiyle tam bir şekilde iade etsem kabul ederler mi? Müşteri temsilcisiyle görüştüğümde kullanılmamış olması gerekir dedi.

SIM taktığınızda sinyal gideceği ve IMEI artık aktif olarak görüneceği için iade alınmaz.

Denemek için alıyorsanız üstteki arkadaşın da dediği gibi iade alınamaması gerek.

Müşteri temsilcisi gerekeni söylemiş zaten. Bence de iade almamaları gerekir, sen başkası tarafından denenmiş bir telefonu kullanmak ister miydin, bir de o kadar para vermene rağmen?

Müşteri temsilcisi gerekeni söylemiş zaten. Bence de iade almamaları gerekir, sen başkası tarafından denenmiş bir telefonu kullanmak ister miydin, bir de o kadar para vermene rağmen?
Onlara da tam güvenemiyorum. Geçen faturayı görüntüleyemediğim için yardım istedim e-posta adresinize gönderilecek dediler gönderilmedi. Birkaç gün sonra durumu belirttim faturalar e-posta ile gönderilmez dediler.

Apple Watch ayrı iPhone ayrı. Apple Watch'a SIM takabiliyor musun?
Cellular özelliği var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı