Çözüldü Amazon Luna Türkiye'de kullanılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

her4_35

Picopat
Merhaba, internette gördüm Amazon Luna adlı sanal bulut platformuna FC 25 gelmiş. Fakat bunun Türkiye'de olup olmadığını anlamadım. Yoksa bile giriş yapabilir miyim? Gecikme değerleri nasıl olur?

Çözüm
Amazon Luna desteklenen ülkeler arasında Türkiye yer almıyor. Bu sebeple Türkiye'den giriş yapamazsınız. VPN + yabancı ödeme ile bir şekilde üyelik aktif etseniz bile zaten gecikmelerle ve takılmalarla kalitesiz bir deneyim yaşarsınız.
Amazon Luna desteklenen ülkeler arasında Türkiye yer almıyor. Bu sebeple Türkiye'den giriş yapamazsınız. VPN + yabancı ödeme ile bir şekilde üyelik aktif etseniz bile zaten gecikmelerle ve takılmalarla kalitesiz bir deneyim yaşarsınız.

Çözüm

İnternetim iyi olsa bile mi? Gecenlerde Boosteroid kullanmıştım fazla bir gecikme olmamıştı. İnternetim 500/100

Son düzenleyen: Moderatör:
Geri
Yukarı