Amazon Prime alınır mı?

Merhaba. Ben normal bir izleyiciyim diyebiliriz. Amazon'dan alışveriş yapmıyorum, sadece film, dizi izlemek için almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı?
Ücretsiz oyunlar, itemler, twitch aboneliği veriyor alınabilir. Zaman çarkı izlemeni öneririm. Film açısından çok da bir şey yok ama olanlar da güzel kalitede.

Ücretsiz oyunlar, itemler, Twitch aboneliği veriyor alınabilir. Zaman çarkı izlemeni öneririm. Film açısından çok da bir şey yok ama olanlar da güzel kalitede.

Evet mr. Robot the big bang theory himym friends mentalist falan netflixten daha kaliteli oldugunu dusunuyorum direk aldım 25 TL imiş zaten 3 ay.

Merhaba. Ben normal bir izleyiciyim diyebiliriz. Amazon'dan alışveriş yapmıyorum, sadece film, dizi izlemek için almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı?

Alın işlerinizi halletikten sonra iade edin paranız iade ediliyor

Şimdi baktım aylık 40 lira kesiyor. 40 liraya ücretsiz kargo, her ay bedava oyunlar ve onlarca film sunuyor adamlar daha ne yapsın? Senciyiz amazon ağabey.

Alın işlerinizi halletikten sonra iade edin paranız iade ediliyor.

Yani işim dizi izlemek açıkçası YKS'ye çalışmadım 1 senem boş olacak ben muhtemelen burada da bayağı kaliteli içerikler bulunduğu için iade muhabbetine girmem 50 TL zaten gayet makul.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…