Dün gece Amazon Prime ile Prime day fırsatında bir klavye aldım ama teslimat günü 6 Ağustos diyordu. Birisinden duymuştum, onda da 2 hafta sonrasını gösteriyordu tarih ama 3 gün içerisinde gelmişti. Bu arada İstanbuldayım. Yani ertesi gün teslimatın olduğu şehirlerden birisi. Kargom yazdığı gibi 6 Ağustos'ta mı gelir? Yoksa daha erken mi gelir? Onu merak ettim.
Ürünün geldiği depoya bağlı. İstanbul deposundan geliyorsa ertesi gün teslimat şansı var ama yinede kesin değil. Büyükşehirlerde iseniz Amazon genelde çabuk getiriyor. 2-3 gün sürüyor maksimum.
19 Temmuz, Perşembe günü 4 parça (PSU,GPU,CPU,SSD) siparişi verdim, hala kargoya vermediler. Amazon TR den son alışverişimi yapmış oldum. Güvenli olsun diye 3 ürün satıcısı amazon tr diye aldım, hala paketleyip gönderemedi beceriksizler.
Amazon TR beş para etmez. Prime Day için o kadar reklam ver, siparişlerin kat kat artacağını bildiğin halde lojistik kapasitesinde artışa gitme. T ve R harflerinin yanyana olduğu her şeyi görünce koşarak uzaklaşmam gerektiğini bilmeliydim.