Amazon Prime para çekemedi, ne yapılmalı?

Edin Dzekoo

Hectopat
Arkadaşlar 30 Ocak tarihinde Amazon Prime üyeliğimin Papara kartım üzerinden yenilenmesi gerekiyordu fakat bakiyem olmadığı için para çekemedi. Şimdi hangi işlemi uygulamam lazım? Parayı çekmesini istiyorum.

Ödeme aracını güncelle de. Tabii kartta para olması lazım yoksa 1-2 hafta içinde iptal olur sonra tekrar abone olursun.

Ödeme aracını güncelle de. Tabii kartta para olması lazım yoksa 1-2 hafta içinde iptal olur sonra tekrar abone olursun.

Ödeme aracını güncelledim. Ne zaman çeker? Ve ödüllerimi ne zaman alabilirim? Mümkünse hemen alayım.(ödülden kastım LoL kapsül alıyorum)

2-3 gün arayla tekrar deniyor diye biliyorum. Prime aboneliğinin sayfasından durumu kontrol etmeyi denedin mi?

LoL kapsülü süresi uzatılıdı 16-17 Şubata kadar. Sıkıntı olmaz 1-2 güne çeker.

Sonraki ödeme tarihine kadar hem Ocak ayının ve Şubat ayının parasını çekmiş olur.

Yenilenme tarihi 28 şubat diyor, ödeme yapması gereken günden 2 gün geçtiği için 30 da çekmesi gereken ödemeyi 28'inde çekecek sanırım.

@Edin Dzekoo rahat olun, gaming avantajlarından yararlanabilirsiniz. Kartınızda paranızın olması yeterli olacaktır, parayı bu ay içerisinde tekrardan çekmeyi deneyecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…