Furkan78 Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 685 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2022 #1 Ben Amazon Prime almaya çalıştım Amazon'da oldu ama Prime Gaming de olmamıştı. Ben de kredi kartı bilgilerimi falan sildim sildikten sonra askıya alındı yenilenme tarihi özeme yönteminizi düzeltin diyor. Bu böyle dursa bir sorun çıkar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2022
Ben Amazon Prime almaya çalıştım Amazon'da oldu ama Prime Gaming de olmamıştı. Ben de kredi kartı bilgilerimi falan sildim sildikten sonra askıya alındı yenilenme tarihi özeme yönteminizi düzeltin diyor. Bu böyle dursa bir sorun çıkar mı?
2 293735 Kilopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 6.890 Makaleler 15 Çözümler 33 5 Haziran 2022 #2 Parayı çekemediği için askıya almış olabilir, desteğe canlı desteğe sormanızda yarar var.
Fatih737 Hectopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 740 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2022 #3 Parayı ödediğin zaman açılacaktır.
AntaresK Picopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 153 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2022 #4 Aynısını yaşamıştım, bir önceki ayı ödemesi için karta para yüklemeyi unutmuştum. Eğer karta para yüklersen çektiklerinde sorun ortadan kalkıyor.
Aynısını yaşamıştım, bir önceki ayı ödemesi için karta para yüklemeyi unutmuştum. Eğer karta para yüklersen çektiklerinde sorun ortadan kalkıyor.
Furkan78 Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 685 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2022 #5 AntaresK dedi: Aynısını yaşamıştım, bir önceki ayı ödemesi için karta para yüklemeyi unutmuştum. Eğer karta para yüklersen çektiklerinde sorun ortadan kalkıyor. Genişletmek için tıkla... Yok ben abone olmayacağım yeni hesap açıp abone oldum zaten bu böyle kalsa sorun yaşar mıyım onu sordum da
AntaresK dedi: Aynısını yaşamıştım, bir önceki ayı ödemesi için karta para yüklemeyi unutmuştum. Eğer karta para yüklersen çektiklerinde sorun ortadan kalkıyor. Genişletmek için tıkla... Yok ben abone olmayacağım yeni hesap açıp abone oldum zaten bu böyle kalsa sorun yaşar mıyım onu sordum da