Amazon Prime'ın işleyişi nasıl?

3 ayda bir kargo veriyorum kargo ücreti de 30TL. Binlerce liralık oyun dediğini anlayamadım. İndirim yapsa bile bana kazık atmaya devam ediyor. Ki adamın indirim yaptığı her ürünü almıyorum. İnternetten en son alışverişi 3.5 ay önce yaptım. Prime Video'daki saçmalıkları da izleyemem neymiş efendim zenci elfmiş, zenci elf olayından sonra Amazon benim gözümde bitti.

40 TL bile olsa kullanmayacağım bir şeye niye para vereyim.

İşleyiş basit işte kullanmayacağın şeyleri sana ucuza satıyor ama hiç kullanmayacaksın, kullanırsan da kazıklanacaksın.
Sen kullanmıyorsun. Oyun kısmında garibim türk genci her sene FM serisi+ birçok oyun veyahutta oyun içi öge alıyor. Prime indirimleri bir hayli ucuz oluyor bir kazık yok. Devamlı ürün alan biri için zaten güzel bir şey kargo bedava olması ancak sırf sen devamlı kullanmıyorsun diye saçma diyorsun. Prime'da da 1 içerik yok bir sürü var istediğini izle. Diğer film şirketleri aynı hizmeti hangi fiyata sunuyor onu da göz önünde bulundurmak lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen kullanmıyorsun. Oyun kısmında garibim türk genci her sene FM serisi+ birçok oyun veyahutta oyun içi öge alıyor. Prime indirimleri bir hayli ucuz oluyor bir kazık yok. Devamlı ürün alan biri için zaten güzel bir şey kargo bedava olması ancak sırf sen devamlı kullanmıyorsun diye saçma diyorsun. Prime'da da 1 içerik yok bir sürü var istediğini izle. Diğer film şirketleri aynı hizmeti hangi fiyata sunuyor onu da göz önünde bulundurmak lazım.
Oyunda skin almasam kim küser, giderim yemek yerim. Zaten zihniyet bozuk. Anca tüketelim kafasındasınız. Ayrıca başka bir sorun daha var ki bir üründe indirim olunca ihtiyacın olmayan şeyleri alıyorsun. Ayrıca bence dijital platformlardaki tüm içerikler zırvalık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı