Markalar her zaman para kazanmak zorunda değil ki? Birnevi reklam gibi düşün. Reklama para gidiyor müşteri getiriyor. Prime da öyle. Şirket vereceği ufak bir zararla potansiyel iyi müşteri çekiyor.
Markalar her zaman para kazanmak zorunda değil ki? Bir nevi reklam gibi düşün. Reklama para gidiyor müşteri getiriyor. Prime da öyle. Şirket vereceği ufak bir zararla potansiyel iyi müşteri çekiyor.
O zaman size göre reklam da bir zarar değil mi?Kapitalizm asla zarar edeceği ise girmez. Düşünmeye bile gerek yok.
Bugün herkese iPhone 14 dağıtsalar bedava onda bile bir çıkarları olur.
İleride artacaktır. Ayrıca aldığın her üründen en az %500 kar elde ettiklerine de emin olabilirsiniz.
Reklam uzun vadede kar sağlıyor. Dediğim gibi zarar edecek olsa bugün bir sosyal sorumluluk saçmalığı uydurup reklamlara hayır kampanyası başlatırlar.O zaman size göre reklam da bir zarar değil mi?
İşte dediğim gibi bu tip büyük şirketler sosyal mühendisliği çok iyi kullanıyor.Prime kullanan herkes bahsettiğiniz gibi ucuz ürünler almıyor. Veya hiç ürün almıyorlar. Mesela ben yaklaşık 1 aydır hiçbir şey almadım Prime'dan, Amazon benden direkt olarak kar etmiş oldu verdiğim ücretten. Bir şekilde kar ediyorlar sonuçta, Amazon çok büyük bir firma.
Reklam uzun vadede kar sağlıyor. Dediğim gibi zarar edecek olsa bugün bir sosyal sorumluluk sacmalığı uydurup reklamlara hayır kampanyası başlatırlar.
E zaten aynı şeyleri diyoruz. Ben hiç bir zaman böyle şeylere üye olmam. Tamamen saçmalık zinciri.Benim de demek istediğim bu uzun vadede müşteri çekiyor Prime. Bir ihtiyacın olduğunda gidip önce Trendyol, HB, N11'e bakıyorsun Amazon'a bakıyorsun.
Artmasa bile adam her türlü en az %500 kar elde ediyor.Pek zannetmiyorum. Türkiye de Online alışveriş hizmetini farklı bir noktaya taşıdılar ve başka sitelerde onlara ayak uydurmak için aynı yolu izleyip değiştiler.
Bir süre önce Twitter da vergi muhabbeti dönüyordu. Bu muhabbeti dönen firmalar arasında amazonuda görmüştüm. Şu konuda bahsedilmiş.
E-Ticaret devi Amazon Türkiye de vergi engelli çıktı.
E zaten aynı şeyleri diyoruz. Ben hiçbir zaman böyle şeylere üye olmam. Tamamen saçmalık zinciri.
Bu şirketlerin dolandırıcı mütehattilerden farkı daha zeki olmaları.
40TL'ye daha iyi hizmet yok. Saçmalık zinciri olmasını düşündüren şey nedir? Amazon'da birçok indirim, kargo bedava, binlerce liralık oyun+ oyun içi öge, Prime Video. 40 lira bu kadar değerli hissetmemiştir kendini.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.