Klosie
Picopat
Evet bitmiş.Stok bitmis galiba 1069 lira gozukuyor
Evet bitmiş.Stok bitmis galiba 1069 lira gozukuyor
Bu mouse 1 gün önce 600tlye düşmüştü.Fiyat olarak gayet iyi. Piyasa fiyatı 1000-1700 civarında seyrediyor. Bildiğim kadarıyla çok yeni bir model ve gayet memnun insanlar var.
SteelSeries Aerox 5 Oyun Faresi, 9 Programlanabilir Tuş IP54, PC/MAC – FPS, MOBA, Battle Royale, MMOs, RPGs, Siyah : Amazon.com.tr
SteelSeries Aerox 5 Oyun Faresi, 9 Programlanabilir Tuş IP54, PC/MAC – FPS, MOBA, Battle Royale, MMOs, RPGs, Siyah : Amazon.com.trwww.amazon.com.tr
Hee pardon la indirim bitmiş indirimli hali 1100 sanmıştım.Bu mouse 1 gün önce 600tlye düşmüştü.![]()
Sabahtan geldi hocam, çok rahat fare, çok hoşuma gitti benim.Eline ulaşan biri varsa inceleme yapabilir mi çok merak ediyorum hala gelmedi benimki![]()
Umarım benimkini de teslim edecekler sabah 2 gündür şubede duruyor dağıtıma çıkmadı.Sabahtan geldi hocam, çok rahat fare, çok hoşuma gitti benim.
Tasarım iyidir değildir tartışılır fakat satılan fiyat tartışılmazdı. O yüzden alanlar güle güle kullansın.Bu farenin tasarımı çok kötü bunun yerine hyper x haste öneririm.
Takınca çalışıyor, Steelseries GG diye bir uygulama var istersen indiriyorsun.Umarım benimkini de teslim edecekler sabah 2 gündür şubede duruyor dağıtıma çıkmadı.
Pek incelemesini bulamadım uygulaması var mı farenin tak çalıştır mı?
@Eternal777