Amazon tahmini teslimat tarihi doğru mu?

m99

Centipat
Daha fazla  
Bugün, resmi Amazon satıcısından ürün aldım. Sakarya'da oturmama rağmen (İstanbul ile aralarında 200 km civarı mesafe var) tahmini teslim tarihi 10 gün sonrasını (28 Mayıs) gösteriyor. Yarın, resmi tatil biliyorum ama en geç cuma günü elime ulaşmış olması gerekmiyor mu? İlk defa böyle sorun yaşadım.

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün, resmi Amazon satıcısından ürün aldım. Sakarya'da oturmama rağmen (İstanbul ile aralarında 200 km civarı mesafe var) tahmini teslim tarihi 10 gün sonrasını (28 Mayıs) gösteriyor. Yarın, resmi tatil biliyorum ama en geç cuma günü elime ulaşmış olması gerekmiyor mu? İlk defa böyle sorun yaşadım.

Eki Görüntüle 2493577
1-2 gün ile kaçırabilirler, ya da tam doğru günde teslimat ederler. Kargo hizmetine bağlı.

Eki Görüntüle 2493577

Aslında Amazon çok hızlı yolluyor kargoları. Belki satıcı stok sorunları yaşıyorsa ve diğer kullanıcılara da kargoları geç paketleyip yolladıysa Amazon ona göre bir tarih vermiş olabilir.

Dosya Ekleri

• Adsız2.png
    Adsız2.png
    60,3 KB · Görüntüleme: 12
Hocam benim yurt dışı siparişleri bile tahmin gününden erken elime ulaşıyordu Amazon sayesinde. Siz zaten alırken tahmini teslim tarihi şu şu aralıkta olabilir diyorsa yüksek ihtimalle o tarihlerde elinize ulaşmış olur. Benim 1 tane kötü deneyimim oldu. Parasını verdiğim ürün teslim tarihini geçtim haftalarca satıcısı Türkiye de olmasına rağmen elime ulaşmamıştı ama onu da iptal ettiler direkt. Bence sıkıntı çıkmaz.

Aslında Amazon çok hızlı yolluyor kargoları. Belki satıcı stok sorunları yaşıyorsa ve diğer kullanıcılara da kargoları geç paketleyip yolladıysa Amazon ona göre bir tarih vermiş olabilir.
Direkt Amazon satıcısından sipariş ettim ve stokta var yazıyordu. Bir de "Teslimat Noktası"na sipariş verdim bu sefer ondan dolayı da olmuş olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı