Hakan_SS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2017 Mesajlar 1.758 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2022 #1 Kargo takibi yaparken böyle değişti. Adresimi hiç değiştirmeden Almanya'dan ve Türkiye'de çok kez sorunsuz alışveriş yaptım. Çalışanların hatası yüzünden bugün gelmesi gereken ürünün birkaç gün gecikmesine neden olacak sanırım. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mart 2022
Kargo takibi yaparken böyle değişti. Adresimi hiç değiştirmeden Almanya'dan ve Türkiye'de çok kez sorunsuz alışveriş yaptım. Çalışanların hatası yüzünden bugün gelmesi gereken ürünün birkaç gün gecikmesine neden olacak sanırım.
hamzaunsal Kilopat Katılım 29 Ocak 2018 Mesajlar 256 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2022 #2 Birleşik Arap Emirliği tarafında da bu tarzda problemler sıkça olabiliyor. Kargo firmasına adres yanlış verilince firma böyle bir yola başvuruyor.
Birleşik Arap Emirliği tarafında da bu tarzda problemler sıkça olabiliyor. Kargo firmasına adres yanlış verilince firma böyle bir yola başvuruyor.
Z zoytran Kilopat Katılım 11 Ocak 2016 Mesajlar 91 Yer İstanbul ,Emirgan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İYTE,BİLGİ İŞLEM,PHP 12 Temmuz 2022 #3 Dostum, aynı şey benimde başıma geldi. Tam olarak ne yapmamız gerekiyor.
M Meloked Zeptopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 9 Ağustos 2022 #4 Geldi mi peki? Benimki de öyle oldu gelmeyecek diye korkuyorum.
D Dalgic2005 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2019 Mesajlar 70 27 Ekim 2022 #5 Merhaba hocam geldi mi size ürün ? Bende de şu an aynı problem var . @GizliPex