Amazon Türkiye rezilliği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dikkatsizlik sizin dikkatsizliğiniz. Hep aynı cevaplar veriyorlar demişsin. Ne yapsınlar? İşini yapıyor adamlar ki sana yardım etsinler. Bir zahmet dikkat etseydin. Koskoca Amazonu veya kargo şirketini suçlamayı garip buldum.

firmayı yaptığı hataya ikna etmeye çalışıyorum

Yanlış adresi seçen siz değil miydiniz? Firmanın yaptığı hata nedir? Amazon veya MNG Kargo çalışanları ürünün teslim edileceği adresi değiştirirlerse, ve bu işin altında yanlış adres seçiminden başka bir şey varsa onların başı yanacak. Amazon, MNG Kargo'ya ürünü veriyor ve şuraya götür diyor. Sonrasında MNG Kargo'yu birisi arayıp oraya götürmeyin, bana getirin diyor. Bu durumda çalışan, adresi değiştirip sorumluluk almaz.

Bir nokta hariç kadar haklısınız. Yanlış adrese aldıktan sonra tek dönüm noktası kargoya teslim edilmeden önce siparişin iptal edilmesidir. Amazon bu konuya yanlış yaklaşmış. Onun dışında yoldaki kargo, sırf müşterinin keyfine neden yol değiştirsin?

Yanlış adresi seçerek hatayı sen yapmışsın hocam. Daha adresi doğru seçememişsin adamları suçluyorsun.

İşte MNG'den dolayı Türkiye'de sıradan bir alışveriş deneyimi yazdım ben ve siz bunu eleştirdiniz bende orayı anlamadım. MNG zaten bu sitelerde her ürüne neredeyse kendileri teslim ediyor yanlış mıyım? Daha MNG firmasını görür görmez anladım durumu ben ama şöyle bildiğim kadarıyla adres değiştiremiyoruz lakin müzakere edebiliyorsun teslim günü.

Bana sorarsanız bir daha Amazon'dan sipariş verir misin? Vermem. Gider kıytırık başka firmadan verir
Kıytırık firmalar da bu konuda yardımcı olamazlar.

Arkadaş kendi dikkatsizliğini fark etmeyip direk kendisine hak verecek forum üyelerinden oluşan site zannetti herhalde burayı. İstediği cevapları da alamayınca gülme emojileri yolluyor.

Eleştirim olayı türkiyeye bağlamandı. Bu olayın türkiye ile alakası yok. Kargo şirketleri yabancı ülkelerde de adresi kolay kolay değişmezler. Ayrıca amazonun zaten direk uyarısı var sipariş vermeden önce bu konu hakkında.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…