Amazon Türkiye'de Amazon Germany satıcısından ürün alınır mı?

Önceden, Amazon TR üzerinden satıcı Amazon Germany olan 4 adet kasa fanı sipariş ettim ve gümrükte takıldı. Bir kere sütten dilim yandı kısacası. Şimdi bir adet M.2 SSD almak üzereyim ama satıcı Amazon Germany olarak gözüküyor. Herhangi bir sorun çıkar mı yine gümrükte?

Tecrübesi olanların yorumlarını bekliyorum, iyi akşamlar.

980 Pro almıştım sorunsuz geldi, Amazon tarafından gönderililir seçeneği var ise sorun olmayacaktır olsa da hallederler.
 
Hocam bende hiçbir sorun olmadı Amazon'un yurt dışı saticilarinda hatta en son Creative Sound Blaster G1 ses kartı aldım 10-12 gün arasında gelmişti.
 
Konu dışı, ses kartından memnun musun
Fena değildi anakartimdan aldığım sesler cızırtıli geliyordu son seste lakin bu ses kartında son seste bozulma olmuyor bu tarafını beğenmiştim
Lakin mikrofon için herhangi bir gürültü engellemesi yoktu ve YouTube da izlediğim video sesleri veyahut discord da sohbet ederken arkadaşlarımın sesleri sekiyordu bu durumdan çok rahatsız olmuştum.
Bir Eksisi de ses kartı bazen PC acildiktan sonra kendini tanımaya biliyordu ve bunun içinde sök tak yapmam gerekiyordu, internette de araştırdığımda bir çok kullanıcı bu sorunu yaşamış
Genel olarak böyle eğer ki bahsettiğim iki sorun olmasaydı kullanacaktım lakin sattım
 

Yeni konular

Geri
Yukarı