Amazon üzerinden satılan telefon sahte çıktı ve satıcı 30.000 lira dolandırdı

Yorumlara bakılınca o kadarda kötü değil gibi. Biraz bekle derim Amazon son olarak ne der? O yüzden pahalı kargoları her zaman açarken kamera kaydı almalısınız!
Amazon'u ilk defa mı duydun? Amazon zaten güvenilir bir site. Satıcı "Amazon" değilse böyle problem olabiliyor.

Evet satıcı da yanlışlık yaptımi bilmiyorum kargoda çalınmış diyor banada

Yorumlara bakılınca o kadarda kötü değil gibi. Biraz bekle derim Amazon son olarak ne der? O yüzden pahalı kargoları her zaman açarken kamera kaydı almalısınız!
Sürekli amazondan alışveriş yaptığım için hiç problem olmamıştı telefonu Amazon satmıyordu Samsung Türkiye satıyordu ama 45 gibi absürt rakamla sıkıntılı bir satıcı olsa satış yapamazdı diye düşündüm. Deneme stresiyle hiç aklıma gelmedi video olayı

Hocam en ucuz 27 bin TL üstelik.

Hocam en ucuz 27 bin TL üstelik.
Amazonda en ucuz satan satıcı buydu. Trendyolda ucuz biliyorum ama Trendyolun kendisinden bile ürün almam ne olduklarını biliyorum. 29.200 e aldım ben trendyolda 27.800du çok fark yoktu

Sorunun Amazon güvencecesiyle, biraz canını sıksa da düzeltilecektir. Ama yıllardır alışveriş yapıyorum ilk defa duydum böyle bir olay. Böyle zamanlarda, satıcının yorumlarını okumak size satıcıyla alakalı ön bilgi verir.
Bkz :

Yorumlara bakmadan sipariş vermek... Çok kötü bir akıl tutulması olmuş maalesef...

Büyük geçmiş olsun. Elinizden ne geliyorsa yapmanızı tavsiye ederim. Tüketici hakem heyetine başvurun Amazon dahil ürünü satan kişiler bunun bedelini ağır ödemeliki ülkemizde başkaları da yaşamasın. Hep boş verdiğimizden dolayı başımıza geliyor bunlar. Hakkınızı aramanızı tavsiye ederim. Tüketici hakem heyetine başvırurken davanın sonuçlanma aşamasında geçen zamanın bedelini ve o süreç içerisinde yaşadığın sitresin bedelini açıklama kısmına yazmayı unutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…