Amazon üzerinden satılan telefon sahte çıktı ve satıcı 30.000 lira dolandırdı

Bugün Amazon hesap uzmanı yazmış iadenizi yapamıyoruz diye 30 bin liraya aldığım en pahalı şarj cihazı oldu resmen. Satıcıda ürünun paketlenmesini kanıtlamış kargoda çalınmış diyorlar problem nasıl çözülecek bilmiyorum kargocudan alırken kontrol etseydim ortada kaldım paramda gitti tüketici hakem heyetine de yazdım fakat onlardan ne çıkar bilmiyorum
Maalesef hocam Amazon red etti kargolar kamera kayıtlarıyla paketleniyor bu paketlemeden sonra ne yaşandı bilemem Amazon o kısmıyla ilgilenmiyor ürünün çalınması olamaz olsaydı pakette hata olurdu diyor sanki paket yeniden açılıp kapanamazmis yada değiştiremezmis gibi. Bilmiyorum tüketici hakem heyeti bile birşey yapamayabilir. Elle tutulur kanıt da yok elimde bilmiyorum

Dikkat etmezseniz böyle olur Amazon nasıl olsa diyip geçmicen ztn olayın amazonla alakası yok ama galiba dikat etmedin Amazona güvenip Amazon satıcı değil araç firmadır her aldığınız üründe Amazona ait değil

Amazon garantör burda daha öncede yaşamıştım sorgusuz sualsiz iade yapmışlardı

Kardeşim aldığın yer Amazon adamlar paranı bulacak tabi de hata sende alan sensin veren sensin şimdi adama demezler mi sen bunu bile bile almadın mı Amazonun hatası böyle satıcı bulundurması senin hatanda saftirik gibi dikkat etmeden alman tabiki sağlamalı ama burda Amazona paslamak saçma

Dediğiniz gibi bir olay gerçekleşmiş anlaşılan. Gerçekten rezalet bir durum. Allah yardımcınız olsun, umarım bir şekilde ya telefonu ya da paranızı geri alabilirsiniz.

Dediğiniz gibi bir olay gerçekleşmiş anlaşılan. Gerçekten rezalet bir durum. Allah yardımcınız olsun, umarım bir şekilde ya telefonu ya da paranızı geri alabilirsiniz.
Hiç sanmıyorum gördüğünüz gibi

Satıcı dolandırdı gibi yanlış bir itamda bulundum satıcıda problem yok kargo sırasında çalınmış içeriği değiştirilmiş ama Amazon bunun için birşey yapmıyor

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240518_084631.jpg
    104,3 KB · Görüntüleme: 71
Bir gelişme oldu mu ?

Bir gelişme oldu mu ?
Amazon paramı ödedi kargo firmasına tazmin ve dava açılmış telefonda savcılığa verilmiş bulunur yakın zamanda. Twitterda uzun süre illallah getirdim bunlara yoksa 2 defa red edildi yasal haklarınızı kullanın denilmişti. Dün sabah Twitter ekibi iadeniz sağlanıldi yazdı rahatladım

Bir de dalga geçmişler ortadaki yoruma bak 'iyi satıcı' diye ama elbet ahı çıkar onlardan inşallah peki sonuç ne dostum konu 2023'te açılmış şimdi son durum ne?

Bir de dalga geçmişler ortadaki yoruma bak 'iyi satıcı' diye ama elbet ahı çıkar onlardan inşallah peki sonuç ne dostum konu 2023'te açılmış şimdi son durum ne?
Üstte yazdım hocam çözüldü . 2023 değil bir hafta oldu açalı satıcı kaynaklı değil kargoda çalıp içeriğini değiştirmisler mahkeme tazmin falan uğraşıyormus satıcı sorun Amazon tarafından 2 defa rededildi Tweeter da ciyakladim çözdü sosyal medya ekibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…