Amazon Yanlış Ürün Yollanması

Sylvestre

Megapat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Öncelikle herkese iyi günler, birkaç seferdir alışveriş yaptığım site Amazon.com'un mağduru olduğumu üzülerek belirtmek istiyorum. Razer Deathadder Chroma adlı mouse'u sipariş verdim ve yaklaşık 2 hafta sonra elime bu naneli sigara bıraktırma adını koyduğum tablet geçti. Hemen Amazon'u bu konuda bilgilendirdim ve en kısa sürede talep ettiğim ürünün elime geçmesini söyledim. Umarım ki bir sorunla karşılaşmam, siz siz olun kargoları getiren görevlinin yanında açmaya özen gösterin.

Technopat'a özel rezillik.jpg

@MendelsOrange Attığım fotoğrafta tam o yazının olduğu yerden açmışım görünmemiş, evet Prime güvencesi olan ve bizzat Amazon'un kendi sattığı ürünü tercih ettim. Demekki kaderimizde varmış beklemek yapacak birşey yok.

Evet arkadaşlar konu biraz köşesine çekilmiş durumdaydı fakat tekrar canlandırma ihtiyacı hissettim çünkü bir konuda fikir danışmak istiyorum. Dediğim gibi en başta (30 Mart 2016) sipariş ettiğim ürün iadeye gitti ben bizzat ürünü uygun biçimde paketleyip kargoladım; bugün Amazon'dan bir mail geldi kargonuzu aldık kargo ücretini tekrar hesabınıza geçiriyoruz şeklinde; ne yazık ki ben halen istediğim ürünü alamadım. Ben tek başıma ürünü buradan Amerika'ya gecikmeden yollayabiliyorum fakat Amazon bir mouse 'u 1 aydan daha uzun bir süredir bana ulaştıramadı. Kullananların da bildiği üzere i-parcel(UPS) ile çalışıyorlar ve bu firma Türkiye içinde taşıma işini Yurtiçi Kargo'ya teslim ediyor. Akıllı arkadaşlar ürünü yanlış dağıtıcıya yollamışlar ve bu sebepten dolayı da halen beklemekteyim. 18 Nisan'da Amazon üzerinden yapılan son güncellemeye göre ürünün teslim tarihi planlanmış (Delivery appointment scheduled) ama ne hikmetse İstanbul'un bir yakasından diğer yakasına 1 haftadır ulaşamıyor.
Merak ettiğim benim yerimde olsanız ne yapardınız ? Bu konuda Amazon ile iletişime geçmeyi düşünüyorum fakat kargo firmasını suçlayacaklarını beklemem gerektiğini söyleyeceklerini düşünüyorum. Siz ne yapmamı önerirsiniz ?
Çok uzun yazmışım, okuyan herkese teşekkür eder iyi forumlar dilerim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı