Amazon yurt dışına iade kaç gün sürer?

480460

Hectopat
Merhaba, Amazon'dan aldığım ürün hasarlı geldiği için iade talebi başlatmıştım ve 7 gün oldu kargoya teslim edeli. Amazon'da da herhangi bir bilgi yok. Ortalama kaç gün sürer iadenin tamamlanması? Satıcı Amazon değildi ama gönderen Amazon'du.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Amazon'dan aldığım ürün hasarlı geldiği için iade talebi başlatmıştım ve 7 gün oldu kargoya teslim edeli. Amazon'da da herhangi bir bilgi yok. Ortalama kaç gün sürer iadenin tamamlanması? Satıcı Amazon değildi ama gönderen Amazon'du.

10-12 gün sürebilir. Ben de geçenlerde bir iade yaptım, Avrupa'ya 10 günde ulaştı.

Amazon TR üzerinden Amazon Germany satıcısından aldığım ürünün iadesi bir gün sürmüştü.

Amazon TR üzerinden Amazon Germany satıcısından aldığım ürünün iadesi bir gün sürmüştü.

Ürünü nereye gönderdiniz? Ben mesela Amazon.com.tr üzerinden aldım ama ürünü iade ederken bana verdikleri iade koduyla yapılan iade gönderimine sonra baktığımda yurt dışı adresi görünüyordu. Sizin alışverişinizde iade muhtemelen Amazon.com.tr'nin Türkiye'deki deposuna yapılmıştır. Aksi durumda ürün kendi depolarına girmeden iade işlemi tamamlanmaz.

Amazon TR üzerinden yaptım, Slovakya cumhuriyetine gidiyormuş galiba.

O zaman 10 gün civarı sürebilir hocam benimki de Slovakya'ya gitmişti.

Ürünü nereye gönderdiniz? Ben mesela Amazon.com.tr üzerinden aldım ama ürünü iade ederken bana verdikleri iade koduyla yapılan iade gönderimine sonra baktığımda yurt dışı adresi görünüyordu. Sizin alışverişinizde iade muhtemelen Amazon.com.tr'nin Türkiye'deki deposuna yapılmıştır. Aksi durumda ürün kendi depolarına girmeden iade işlemi tamamlanmaz.

Tamamdır hocam sağ olun.

Amazon Türkiye sitesinden ama Almanya'ya bağlı Amazon Germany satıcısından almıştım. Gelişi 1 hafta sürdü iade süreci ise DHL Express üzerinden ikamet ettiğim Ankara'dan İstanbul'a İstanbul'dan ise Almanya Leipzig ve ardından Slovakya'ya gönderildi. Bu süreç 1 iş güne içerisinde çok hızlı bir şekilde gerçekleştirildi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı