Polly1883 Centipat Katılım 17 Mayıs 2024 Mesajlar 52 2 Temmuz 2025 #1 Arkadaşlar merhaba. Amazon depo operatörü olarak işe alım sürecinde bugün randevu görüşmesi yaptım ve olumlu geçti. Daha önce bu pozisyonda çalışmış veya araştırmış birileri varsa tecrübelerini paylaşabilirse çok memnun olurum. Teşekkür ederim.
Arkadaşlar merhaba. Amazon depo operatörü olarak işe alım sürecinde bugün randevu görüşmesi yaptım ve olumlu geçti. Daha önce bu pozisyonda çalışmış veya araştırmış birileri varsa tecrübelerini paylaşabilirse çok memnun olurum. Teşekkür ederim.
Aliyar123 Kilopat Katılım 8 Mart 2019 Mesajlar 4 12 Temmuz 2025 #2 Merhaba işe alındınız mı?Bende başvurdum telefon mülakatı olumlu geçti fakat 2 hafta oldu hala sağlık kontrol günü için aranmadım.
Merhaba işe alındınız mı?Bende başvurdum telefon mülakatı olumlu geçti fakat 2 hafta oldu hala sağlık kontrol günü için aranmadım.
Polly1883 Centipat Katılım 17 Mayıs 2024 Mesajlar 52 15 Temmuz 2025 #3 Aliyar123 dedi: Merhaba işe alındınız mı?Bende başvurdum telefon mülakatı olumlu geçti fakat 2 hafta oldu hala sağlık kontrol günü için aranmadım. Genişletmek için tıkla... Henüz cevap gelmedi hocam bize de .
Aliyar123 dedi: Merhaba işe alındınız mı?Bende başvurdum telefon mülakatı olumlu geçti fakat 2 hafta oldu hala sağlık kontrol günü için aranmadım. Genişletmek için tıkla... Henüz cevap gelmedi hocam bize de .
H heitan Femtopat Katılım 1 Eylül 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2025 #4 Polly1883 dedi: Henüz cevap gelmedi hocam bize de . Genişletmek için tıkla... Merhaba ben amazon tuzla icin basvurmayi düşünüyordum ve şu an baktığımda iş ilanlari gozukmuyor sitelerinde tekrar acabilirler mi bilginiz var mi? Aliyar123 dedi: Merhaba işe alındınız mı?Bende başvurdum telefon mülakatı olumlu geçti fakat 2 hafta oldu hala sağlık kontrol günü için aranmadım. Genişletmek için tıkla... Merhaba ben amazon tuzla icin basvurmayi düşünüyordum ve şu an baktığımda iş ilanlari gozukmuyor sitelerinde tekrar acabilirler mi bilginiz var mi?
Polly1883 dedi: Henüz cevap gelmedi hocam bize de . Genişletmek için tıkla... Merhaba ben amazon tuzla icin basvurmayi düşünüyordum ve şu an baktığımda iş ilanlari gozukmuyor sitelerinde tekrar acabilirler mi bilginiz var mi? Aliyar123 dedi: Merhaba işe alındınız mı?Bende başvurdum telefon mülakatı olumlu geçti fakat 2 hafta oldu hala sağlık kontrol günü için aranmadım. Genişletmek için tıkla... Merhaba ben amazon tuzla icin basvurmayi düşünüyordum ve şu an baktığımda iş ilanlari gozukmuyor sitelerinde tekrar acabilirler mi bilginiz var mi?