Kitap Amazon'da kitaplarda 4 al 3 öde fırsatı

Arkadaşlar bu 4 kitabı alacağım. 4 kitapta da eşit kampanya var. Toplam 617 TL tutuyor sepette 529 TL'ye düşüyor. 1 kitap bedavaya geliyor ama aşağıda belirttiğim indirimler geçerli olmuyor. Acaba benim mi hesabım yanlış yardımcı olur musunuz?
Prime üyelerine özel: 500TL üzeri alışverişinize %10 indirim.

Uygulandı
  • Kampanyalar 500TL üzeri alışverişinize %5 indirim.

Uygulandı
  • 80TL indirimden faydalanmak için 200TL tutarında alışveriş yapın.
Bende de aynı şekilde olmuştu, ödeme kısmında "KITAP4" kodunu yazdım indirim uygulandı. 2 adet promosyan indirimi ve 4 al 3 öde kapmanyasından 657 TL'lik sepeti 412 TL ye aldım. Bu arada 4 al 3 öde kampanyasından en ucuz kitabın ödemesini almıyor, diğerlerine indirim gibi yansıtıyor bilginiz olsun.

Bende de aynı şekilde olmuştu, ödeme kısmında "kıtap4" kodunu yazdım indirim uygulandı. 2 adet promosyan indirimi ve 4 al 3 öde kapmanyasından 657 TL'lik sepeti 412 TL'ye aldım. Bu arada 4 al 3 öde kampanyasından en ucuz kitabın ödemesini almıyor, diğerlerine indirim gibi yansıtıyor bilginiz olsun.

Şimdi tekrar denedim bir şey değişmedi. Kıtap4 kodu aktif olmadı.

Şimdi tekrar denedim bir şey değişmedi. Kıtap4 kodu aktif olmadı.
kodu yazarken yazım yanlışı yapmış olabilirsiniz, daha evvelinden bulunan 25 TL'lik promosyonu ve 4 Al 3 Öde promosyonunu kabul ediyor bende. 2 ayrı indirim elde ediyorum bu şekilde. Kitapları rastgele seçtiğimden dolayı kargo ücreti ve en ucuz kitabın indirimini sağladığından 85 TL'lik indirim sağladı. 4 kitap da 125 TL olduğunda totalde 150 TL'lik indirim kazanmış olurum.

Dosya Ekleri

• 2.PNG
    2.PNG
    17,3 KB · Görüntüleme: 43
  • 1.PNG
    1.PNG
    21 KB · Görüntüleme: 43
Kodu yazarken yazım yanlışı yapmış olabilirsiniz, daha evvelinden bulunan 25 TL'lik promosyonu ve 4 al 3 öde promosyonunu kabul ediyor bende. 2 ayrı indirim elde ediyorum bu şekilde. Kitapları rastgele seçtiğimden dolayı kargo ücreti ve en ucuz kitabın indirimini sağladığından 85 TL'lik indirim sağladı. 4 kitap da 125 TL olduğunda Total'de 150 TL'lik indirim kazanmış olurum.

Şimdi tekrar bakayım dedim 450 TL'ye düşüyor fiyat. 2 tane sana özel indirim oluşmuş.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (2).png
    Ekran Görüntüsü (2).png
    363,7 KB · Görüntüleme: 26
Geri
Yukarı