Amazon'da kullanılan ürünü iade edebilir miyim?

Büyük ihtimalle alırlar. Örneğin aldığınız bir ürün 2 gün sonra indirime girerse müşteri hizmetleri kendi söylüyor, elinizdekini iade edip tekrar sipariş verin diye. O yüzden amazonda sıfır diye deli gibi kullanılmış ürünler satılıyor. Ben geçen çim biçme makinesi aldım, motorun içinden çim çıktı. Bir arkadaşın modemi önceden kurulumu yapılmış olarak eline ulaştı. Böyle sürüyle örnek var.

Tamamdır şansımı deneyeceğim teşekkürler hepinize. Ürünü olduğu gibi kutusuna koyayım değil mi üzerindekileri çıkarmayayım.

İade olana kadar zam gelir. Müşteri hizmetleri ile konuşmayı deneyin.

İade olana kadar zam gelir. Müşteri hizmetleri ile konuşmayı deneyin.

Yok direk alacağım parayı ayarladım iade parasını beklemeyeceğim pazartesi iade edip alacağım 600 MAh'lık versiyonu.

Bu arada satıcı iade olur ama paranızı eksiksiz alamayabilirsiniz deyip müşteri temsilcisiyle konuşun dedi ben de konuştum ve paramın eksiksiz yatacağını söylediler.

Bugün 600 mAh beyaz geldi. Siyah iade de hala.

Bugün 600 mAh beyaz geldi. Siyah iade de hala.

Hatırlatma para iadesi geleli 2-3 gün oldu eksiksiz bir şekilde. Şimdi aklıma geldi eksiksiz bir şekilde.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…