Siz yine de şansınızı deneyin.
Hocam içinden çıkan bantları(tam ismini bilmiyorum) taktım üzerine yine de deneyeyim mi?
Siz yine de şansınızı deneyin.
Tamamdır şansımı deneyeceğim teşekkürler hepinize. Ürünü olduğu gibi kutusuna koyayım değil mi üzerindekileri çıkarmayayım.
Grip tape sıkıntı yapabilir belki.
Bir sorun isterseniz satıcıya.
İade olana kadar zam gelir. Müşteri hizmetleri ile konuşmayı deneyin.
Ayın 12'sinde elime ulaştı bu mouse. Ben 300 mAh olanını almıştım 600 mAh için param hiç çıkmadığından sonra da iade işleri ile uğraşmayayım diye kullandım. Şimdi baktığımda 600mAh indirime girmişBenim şu an kullandığım 300 mAh versiyonu iade etme şansım var mı, kabul ederler mi?
İade olana kadar zam gelir. Müşteri hizmetleri ile konuşmayı deneyin.
Yok direk alacağım parayı ayarladım iade parasını beklemeyeceğim pazartesi iade edip alacağım 600 MAh'lık versiyonu.
Bu arada satıcı iade olur ama paranızı eksiksiz alamayabilirsiniz deyip müşteri temsilcisiyle konuşun dedi ben de konuştum ve paramın eksiksiz yatacağını söylediler.
Bugün 600 mAh beyaz geldi. Siyah iade de hala.
Bugün 600 mAh beyaz geldi. Siyah iade de hala.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.