Amazon’da Monster Abra A5 V15.10 7819 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Alınmaz, alınmaz ve alınmaz. 7800'e çok daha iyi markalardan daha iyi bilgisayarlar var.
Bilgisayara erişimim olmadığı için detaylı inceleyemiyorum fakat daha iyileri olabilir. Dilerseniz konu açarak paylaşabilirsiniz.

Bakım demek garanti demek değil maalesef.
67A79A0E-2FD5-47BC-A45A-4CDFD380CFB2.jpeg

Demek ki bu durumda tamiratı yapılabiliyor. Dediğim gibi şu an detaylı inceleyemiyorum fakat bu fiyata daha iyi bulduğunuz ürünleri bizlerle ayrı konu olarak paylaşabilirsiniz.

Bilgisayara erişimim olmadığı için detaylı inceleyemiyorum fakat daha iyileri olabilir. Dilerseniz konu açarak paylaşabilirsiniz.

Eki Görüntüle 1103425
Demek ki bu durumda tamiratı yapılabiliyor. Dediğim gibi şu an detaylı inceleyemiyorum fakat bu fiyata daha iyi bulduğunuz ürünleri bizlerle ayrı konu olarak paylaşabilirsiniz.

Büyük resmi kaçırıp küçüğüne takılıyorsun. Tamirat yapması normal fakat malzeme kalitesi önemli mesele. Tamir yapmaları çok normal, bu laptopun malzeme kalitesini hiç hissetmediniz 3 ay da sorunu çıkar bu kasanın.

Eki Görüntüle 1103425

Belki insanlar tamirciye başvuramayacak. Bozulunca ne olacak?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı