Amazon'da Samsung 970 EVO Plus 1 TB 1.196 TL!

Garanti olayı da var tabii netleştirmek gerek. Samsung 1 TB 970 EVO Plus MZ-V7S1T0BW M.2 PCI-Express 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe garantisi yoksa ekran kartı gibi bence 300 lira için değmez.

Açıkçası ben 1270 TL'yi de vermezdim, garanti olayına takılıp.
SP US70 veya Extreme Pro 3D 1 TB alıp geçerdim.
Hem Türkiye ürünleri hem de garantili olurdu, üstüne US70 çok yeni bir SSD ve gayet başarılı.
 
Garantisi neden olmasın ben onu anlamadım :)
 
Garantisi neden olmasın ben onu anlamadım :)
Onu ben de anlamadım. Arkalarında Amazon var ve Samsung'un Amazon'dan satılan ürünlere de garanti sağladığını biliyorum. Dolar 12, Euro 13,5. Bir daha bu fiyata bulabilirler mi bilmiyorum. Paşa gönülleri bilir artık ne diyelim. :)
 
Garantisi tabii ki var. Satıcı Amazon olduğu sürece sorun yok. Sizin dediğiniz durum satıcısı Amazon olmayan ürünler için geçerli. Satıcısı Amazon olan bir ekran kartı alırsanız yine garanti altında olur.
 
Garanti konusunda direkt "garantisi var" diyip geçmek doğru bir tanım değil. Amazon Avrupa'nın fatura kestiği ürünlerde (ki bu ürün de öyle) 2 yıl Amazon tarafından sağlanan bir garanti olur. Ama garantilik bir işiniz olduğunda ürünü yurtdışına yollamanız gerekir ve gidiş masraflarını siz karşılarsınız. Değişim durumunda ise yeni gönderilen ürünün masraflarını Amazon karşılar. Türkiye'deki gibi "garantiye yolla sonucu bekle" olayı tam olarak yok yani. 2. bir olay da Samsung'un izleyeceği politikaya bağlı ama dediğim gibi Samsung global garanti sağlasa dahi ürünü yollarken masraflar cebinizden çıkacaktır. Bu masrafların da hafife alınmayacak fiyatlar olduğunu söylememe gerek yok sanırım. Onun için Amazon Avrupa ürünlerinde garanti sağlasa da Türkiye kadar içiniz rahat olmuyor, onu söyleyeyim. Yine de Amazon'dan gözü kapalı alışveriş yapılır, Amazon yurtdışından aynı şekilde ben de çok alışveriş yaptım. İlk 1 ay koşulsuz iade hakkınız var. Samsung SSD'ler ilk geldiğinde bozuk olmazsa yüksek ihtimal garanti süresince bozulan ürünler değil zaten.
Garantisi tabii ki var. Satıcı Amazon olduğu sürece sorun yok. Sizin dediğiniz durum satıcısı Amazon olmayan ürünler için geçerli. Satıcısı Amazon olan bir ekran kartı alırsanız yine garanti altında olur.
Ekran kartında da durum anlattığım gibi işliyor. Özellikle ekran kartını çok uygun olmadıkça yurtdışından almayı mantıklı bulmuyorum. Garantilik bir durumda cebinizden ortalama 1.500-2.000 lira arası para çıkıyor, bilginize.
Süreçleri yakından takip ettiğim için az çok bilgi sahibiyim. Ekran kartı dışındaki bilgisayar parçalarını yurtdışından almak mantıksız değil. Çoğu ilk geldiğinde bozuk değilse yıllarca dayanıyor. Güç kaynağında bazen kısa vadede sorunlar çıkabiliyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı