Kitap Amazon'da Stefan Zweig Satranç 9,80 TL, Amok Koşucusu 15,50 TL

Makaleler
13
Yer
Edirne
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
-Anakart-
ASUS Prime B650M-R

-CPU-
AMD Ryzen 5 7500F

-Soğutma-
Thermalright Phantom Spirit 120 SE

-GPU-
Zotac RTX 4070 Super

-RAM-
Patriot Viper Venom DDR5 6000 Mhz CL30

-SSD-
Samsung 970 EVO Plus 1 TB M.2 SSD
Kioxia Exceria Plus 500 GB M.2 SSD

-Kasa-
Corsair 3000D 650W

-Monitör-
Lenovo Legion Y27-30
Viewsonic VX2780J-2K 27”
Meslek
Öğretmen
İki kitabı da zevkle okudum ikisini de tavsiye ederim. İkisi de gerçekten sudan ucuz, çok akıcı kitaplar, Amok Koşucusu'nu tek oturuşta bitirmiştim.

Sağ ol Amazon, bizi esnaflarla uğraştırmıyorsun. Şu iki kitabın fiyatını esnafa sorsanız 50 TL'den aşağı fiyat çekmez. Bundan eminim.

Stefan Zweig'in Satranc haric hicbir kitabini sevmeyen tek benim herhalde, olaganustu bir gece falan kitabini cope atmistim direkt.
Satrancı da sevmedim. Çok gereksiz kitaplar gibi geldi bana da. Okurken yazarın parayı kırıp durmadan yazmak için farklı kitaplar yazdığını düşündürdü bana. Kalın kitapları bitiremeyecek kişiler için ince olması dışında bir güzelliği yok.

İfadeler: WHT
Önemli olan boyu değil işlevi
Stefan Zweig'in Satranc haric hicbir kitabini sevmeyen tek benim herhalde, olaganustu bir gece falan kitabini cope atmistim direkt.
Mecburiyet'i tavsiye ederim 2 gün önce okudum gayet güzeldi. Tabi biraz temel eserler bunlar. Günümüzdeki birçok edebi eserin temeli olan kitaplar yani. Kitaplığı zengin kişilere hafif gelebilir.

Bana eski sevgilimden hediye gelmisti kitaplar, ondan olabilir biraz cope atmam. Satranc da beni oyle cok sarmamisti ama digerleri kadar kotu degildi en azindan.
Mecburiyet'i tavsiye ederim 2 gün önce okudum gayet güzeldi. Tabi biraz temel eserler bunlar. Günümüzdeki birçok edebi eserin temeli olan kitaplar yani. Kitaplığı zengin kişilere hafif gelebilir.
Listemde cok kitap var, yine de bi' bakarim, tesekkurler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…