Amazon'daki Fenerbahçe formaları lisanslı mı?

Zeruser

Femtopat
Daha fazla  
Amazon'da Fenerbahçe formaları var. Ancak fiyatı 2000 TL, fenerium da ise 3000 TL. Amazon'da satıcı olarak puma yazıyor. Yani ürünün lisanslı olduğunu anlamadım. Neden Fenerium'da 3000 TL olan formayı burada 2000 TL'ye satıyorlar. Ürün lisanslı mı?

Bir de formanın yanında sponsorlar gözükmüyor. Bununla ilgisi var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Amazon'da Puma'nin mağazasına gir eğer ki başka ürünler falan da varsa herhalde lisanslidir bir de kadın forması türleri var onlara dikkat etmeni öneririm.

Amazon'da Fenerbahçe formaları var. Ancak fiyatı 2000 TL, fenerium da ise 3000 TL. Amazon'da satıcı olarak puma yazıyor. Yani ürünün lisanslı olduğunu anlamadım. Neden Fenerium'da 3000 TL olan formayı burada 2000 TL'ye satıyorlar. Ürün lisanslı mı?

Bir de formanın yanında sponsorlar gözükmüyor. Bununla ilgisi var mıdır?
Yorumlarda orijinal demişler hep ama bir şey diyemem

Orjinal zaten satıcısı PUMA. PUMA Store'u ziyaret edin yazısına tıklayınca PUMA'nın kendi amazon mağazasını görebilirsiniz.
Hocam Pumastore dese pile ürün Puma kategorisinde eklendiği için öyle diyor ama satıcılar her beden için farklı olaibliyor. Bir boyu Korayspor satıyor o satıcıyı bilmem ama Dİğerlerini Amazon'un kendisi ve Sportive satıyor. İkisi de orijinal ürünler satmaktadırlar. Ayrıca ürünün orijinalliğinden geldiğinde şüphelenseniz dahi rahatlıkla iade edebilirsiniz.

Hocam Pumastore dese pile ürün Puma kategorisinde eklendiği için öyle diyor ama satıcılar her beden için farklı olaibliyor. Bir boyu Korayspor satıyor o satıcıyı bilmem ama Dİğerlerini Amazon'un kendisi ve Sportive satıyor. İkisi de orijinal ürünler satmaktadırlar. Ayrıca ürünün orijinalliğinden geldiğinde şüphelenseniz dahi rahatlıkla iade edebilirsiniz.
Tamam teşekkür ederim.

Doğru dediniz hocam ben sağ taraftaki satıcı kısmına bakmayı unutmuşum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı