Amazon'daki kuıyn Store güvenilir mi?

F0ex12132

Femtopat
Daha fazla  
Amazon'da kuıyn Store diye bir şey buldum. Kırmızı Switch %60 klavyeyi 440 TL diyorlar. 139 TL'ye kablosuz oyuncu faresi satıyorlar. Bana garip geldi.

Bana da biraz öyle geldi yani Amazon gibi büyük bir firmanın bu tarz şeylere izin vereceğini sanmıyorum ama bir güvensizlik oldu bende.
Hocam, tüm satıcılar oraya TC kimlik numaraları gibi çok özel şeylerle kaydoluyor. Kargocu kargoyu verdiğini onaylayana kadar adama para gitmiyor. Eğer bir aksaklık olursa paranız otomatik iade ediliyor. Dolandırılırsanız tabi olmazda otomatik olarak Amazon satıcıya kişisel bilgilerinden büyük bir tazminat davası açıyor.

Hocam, tüm satıcılar oraya T.C. Kimlik numaraları gibi çok özel şeylerle kaydoluyor. Kargocu kargoyu verdiğini onaylayana kadar adama para gitmiyor. Eğer bir aksaklık olursa paranız otomatik iade ediliyor. Dolandırılırsanız tabii olmazda otomatik olarak Amazon satıcıya kişisel bilgilerinden büyük bir tazminat davası açıyor.

Peki Amazon dolandırıldığımı nereden biliyor? Ve ben giriş yapmadıysam ne oluyor?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı